Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

tenda1
o tom kréme som tu už veľa čítala skúsim kúpiť. pravá jazva sa mi celkom pekne hojí, len tá ľavá je ako keby viac opuchnutá a aj tvrdšia. tie ranne stavy mám aj ja a mne zatiaľ ešte aj v noci sem tam tvrdnú. ty už môžeš nosiť klasické podprdy, však? jaaaj, už sa neviem dočkať. ty si si tiež masírovala prsia s Lioton gelom? ja si ho dávam aj na jazvy a tak si tú jazvu trošku aj stláčam do vnútra.
baby, vy si masírujete prsia? môže sa to už takto skoro po opke?

drndula

Leus,

Daj vedieť,aké myslím ze Je to tým že si Chuda..a isto tí odpovedia ze Je to normalne,na to veľa bab...

Zuleko

Leus

neviem,čo to spôsobilo,takže si netrúfam povedať,ako sa k tomu postavia,ale myslím si že oni sú veľkí profesionáli a ľudskí takže ak by to bola ich chyba tak by si ju priznali..no ako hovorím s tým vlnením to má kopec báb,nechcem povedať že je to v poriadku,ale ak to nie je viditeľné veľmi tak si myslím,že netreba sa strachovať..pretože je to viac-menej bežné

leus

zuleko
ale tak co mi povie doktor co myslis, ze si to nemam vsimat ... myslis zeby priznal ze hm, mali sme predsa len dat mensie implose?Mam strach :)

tenda1

baby , čo ste dlhšie po opke , kedy ste prestali cítiť ten tlak pri vstávaní , ráno keď vstávam z postele tak mám taký divný pocit :-( Cez deň nie len ráno

Inak tie bradavky to je sila :-)

Zuleko

Leus
Môže byť ako aj ty hovorí,zavolaj tam a opýtaj sa to bude naj riešenie,ale viem,že baby tu na fóre spomínali viacere že v predklone cítia vlnenie..

tenda1

Mery NR

ja si jazvy natieram Contratubex gel , ja to na zmäknutie , ale tiež ich mám na konci strašne tvrdé

Inak sa nám to tu pekne rozrastá , super!