Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Katka,

No,veru,Ja som presne týmto druhom nespavosti netrpela,iba kvôli bolesti...máš dva týždne po op,nečakaj este zázraky,Ja som na bok skúsila oklo mesiaca po op,aj to ťahalo,tlačilo,trvalo kým som si našla pelechovu polohu,máš ich este opuchnute,boľavé...bude to dobré neboj...cez deň spis?Ja som nespavala,iba lehnila na gauči,čiže na mna ta únava doľahla večer okolo 9tej ked malý zaspal...

A čo chceš vedieť aké sú prsia po mesiaci,na dotyk či výzor?posledné foto kde sú holé,to Je po mesiaci. Kedy máš kontrolu?o mesiac po vybrati stehov?Ja teraz g stredu idem po mesiaci,lenže kvôli tej mojej asymetrii tam chodím tak často.uvidím,čo dr.povie...myslím ze este pas budem mať nadalej,Je klesnuty stale ten pravý,a Je to aj skoliozou,mam jedno rameno nižšie ako druhé a preto to aj tak vypálilo...uvidíme...

Katka54

drndula,

áno, to aj mne hovoril, že budú mäknúť, potom znovu môžu stvrdnúť... To spanie na bruchu a boku závidím, ja stále v jednej polohe na chrbte s rukami pri tele.:/ Inak neviem prečo, ale začala som trpieť nespavosťou, proste sa v noci napr. o 2-hej zobudím a do 5-tej sa prehadzujem v posteli. Ospalá som strašne, ale nezaspím.:( Ty si to nemala, prespíš celú noc? Ja už takto fungujem vyše týždňa, aj na kontrole sa ma doktorko pýtal, že či mi nie je zle, že som nejaká pobledlá...ale nevravela som mu nič. A adrenalínová hladina je ustálená. ;)

drndula

Katka,

To kde robís ked toľko prejazdis?myslím že so šoférovanim Nebude nejaký problém,ha som skúsila tiez a je to v pohode...nepríjemny bol akurát pocit pri radeni jednotky...ako ked si krajas chlieb a ten prsny sval napnes,hýbe sa tak hore dole..Neviem či vieš čo myslím...

Po mesiaci boli Uz maksie,Nie také voskovky;)))) aj Podprdt v pohode kúpiť...mam problém vsak zohnať velkost 75E keď Je mierne Vystuzena,inak mam Dcko Nevystuzenu,sú len 80C a to je veľké na obvode...

Potom mi poradis s tými VS..cez akú stránku,-odkaz odstránený-?

Katka54

drndula,

áno, to aj mne hovoril, že budú mäknúť, potom znovu môžu stvrdnúť... To spanie na bruchu a boku závidím, ja stále v jednej polohe na chrbte s rukami pri tele.:/ Inak neviem prečo, ale začala som trpieť nespavosťou, proste sa v noci napr. o 2-hej zobudím a do 5-tej sa prehadzujem v posteli. Ospalá som strašne, ale nezaspím.:( Ty si to nemala, prespíš celú noc? Ja už takto fungujem vyše týždňa, aj na kontrole sa ma doktorko pýtal, že či mi nie je zle, že som nejaká pobledlá...ale nevravela som mu nič. A adrenalínová hladina je ustálená. ;)

Katka54

drndula,

áno, VS plávky, podprsenky, nohavičky nakupujem z USA. Len teraz nemám predstavu, akú veľkosť mám, ešte stoja ako také dve lopty na hrudi, i keď ten ľavý je už celkom fajn, ale pravý mám stále opuchnutý a pobolieva.. Ale každým dňom je to lepšie. Tento týždeň ešte nastolím kľudový režim a potom naspäť do reality. Dúfam, že budem môcť šoférovať auto - ja šoférujem do práce každý deň 130 km X 2. Z toho mám trošku obavu..mám totiž manuál.:/ Aké sú Tvoje prská teraz po vyše mesiaci?

drndula

A. prska maknu,este nejaký čas im treba dať,občas mi stvrdnu,ale vraj je to normálne,dr.ma nato upozornil ccca pred mesiacom ked som bola ba kontrole..a ako ty a krásavice?peknucke ich máš,mooooc...a čo zdvíhac adrenalínu?Uz Je kľud?

drndula

Katka,

Nemám absolútne žiadne bolesti,dokonca som do rána spala na bruchu... Taký zvláštny pocit Hehe,ale dá sa to,Uz nielen chrbat a na bokoch..;)

Poskusaj veru,potom mi poradis,aké číslovanue majú VS,a ako sedia,fi to najmenšie číslo nebude veľké atď.bo z BonPrixu to vzdy Bolo tak,že najmenšia velkost aj keď velkostne tabuľky hovorili niečo iné..nakupujes z USA?

Katka54

drndula,

ani mi nehovor, minulý rok som si nakúpila nové plávky od VS, magistral..za nimi mi bude ľúto. Ale možno to tam narvem.:)) Tebe už prsia mäknú, už nemáš bolesti?

drndula

Katka54:

Aleee čoby nové...minulorocne este,dobrá polovica je malá, a tieto čo som sa do nich napratala,uvidíme,čo urobia ked v nich budem chvíľu behať po dome. Aj tie naše podprdy som posunula Luciaaa1,bo v kľude sú dobré,v pohybe pol cici vonku,čiže nesedia,vacsie čo boli a Uz niesu tak by boli super,som zvedava čo povieš ty na ne..;)))

Katka54

Davidoff,

mám na Teba jednu otázku, rada by som Ti poslala mail, len ten Tvoj už ho nemôžem nájsť.. Ak nájdeš niekde u seba v pošte ten môj, tak mi prosím napíš, alebo mi sem pošli svoju adresu.. Ja tú svoju sem nechcem dávať, keďže mám tam celé meno..

Ďakujem.