Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tenda1

Mery NR

áno ja som ich natierala až kým som neminula celý gel , teraz len telovým mliekom , ja som mala strašne opuchnutý pravý hore a ľavý zase dole , tak to vizeralo všeliako , ale už sa to pomaly dáva pekne dokopy :-) Ja som čítala na omlazení , že baby kupovali ten contratubex , tak neviem , je to na jazvy.

Prsia masírujem podľa rady pána doktora Očenáša 3x cez deň okraje implantátov a je pravda , že musíme byť trpezlivé lebo sama vidím , že každý týždeň je to lepšie a lepšie

Mňa štvú len tie bradavky ako si vravela aj Ty citlivé ako keď som kojila :-( , ale manžel je vééééééľmi spokoný :-)

rita149

drndula

ano kupila som dve po opke a aj som ich predala kamoške lebo mi boli male, mala som to B kosiky, jedny bola 70B a drha 75B, potom som kupila 75C a ta je uz dobra.Ale tieto podprsky je lepsie kupovat ked uz mas zmaknute prsia, moje su uz maksie ale nie uplne a hned to lepsie sedi v podprske.Nie su zase velmi hrube ale su take vystuzene dost. Ja mam Vs v galerke tu tigrovu a kriklavo ruzovu napr.

drndula

Rita,

Dikyyy.;))

Uz si nejakú kúpila teraz po op od nich?ako moc sú Vystuzene?ked mu Je dobrý 75D Nevystuzeny košík,koľko to bude s ich molitanom...????;))))

rita149

drndula

VS nohavciky sedia s nasimi cislami, ale podprsky co som ja objednavala su mensie ako nase, lebo oni su dost vystuzene takze treba vacie cislo.

Katka54

drndula,

áno, objednávam to cez tú stránku. Inak úplne najlepšie je, keby si mala v USA kamarátku, dáš si to poslať jej a ona Ti to pošle na SR a na balík dá poznámku PRESENT a vtedy neplatíš clo.. Ja to objednávam tak, alebo keď ide kamoška pracovne do Ameriky, tak si to dám tam k nej poslať a potom mi to prinesie.
Ja keď zaspávam, tak práveže nemám bolesti, nájdem si polohu, oči zavreté, ale nezaspím, večer to trvá takú hodinu a pól a v noci, keď sa zobudím, tak nemôžem vôbec zaspať..už som z toho unavená. Cez deň nespím, snažím sa hýbať, včera som tak decentne upratovala, ale už aj to ma dosť vyčerpalo..