Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

leus

to vlnenie ako pises mam aj ja.Ja som sa na to pytala, nie je to vlnenie ako nejaka chyba.Citit je ho preto lebo tam uz nemas prsny sval a aj malo tuku takze je ho citit, Vidiet to neni len citit na bokoch prs.maju to vsetky baby , len tie ktore si to necitia na dotyk tak tie tam maju viac tuku.Ja si to tiez citim ked sa predklonim tak na bokoch prs ale vidiet to nie je.Ale ked stojim tak to necitit.Kedze sme chude tak to citime, keby prinerieme tak tam mame viac tuku a uz by sme to necitili.takue nemaj obyvy ze je to neco zle je to v poriadku.Ale pre istotu povedz o tom svoju doktorovi aby to nahodou nebolo neco ine ako ja pišem.Ale osobne si myslim ze je to to co mam aj ja a ma to viacej bab ktore su chude.

luciaaa1

Mery
mne že kludne môžem, ked sa na to cítim, ja som mala aj tie prsia predtým pod svalom, tak pre mna to problem nie je, všetko už je zahojene :-) som rada, lebo ked som sama s malym a on cirkusuje až kým ho nezdvihnem :-(

Mery NR

luciaaa1
ďakujem pekne, že si na mňa nezabudla. zatiaľ som si to prelepila, ale v pondelok zavolám určite na kliniku. a na to dvíhanie ti čo hovoril doky? kedy môžeš? lebo mne na tejto poslednej hovoril, že radšej až po mesiaci :-(

luciaaa1

xantipa

presne, ja chodim k lekarovi so zoznamom, lebo ja naozaj v tom strese dve tretiny zabudnem :-) ale samozrejme že môj zoznam ostal u sestry na izbe, no to dôležite čo som chcela vedieť viem :-)))

xantipa163

luciaaa1
Ty si ako ja,som sla tiez k Cervenovi s papierikom.
By ma stvalo, keby som sa na nieco dolezite zabudla spytat, vsak kolko doplnujucich otazok si este aj tu zodpovieme. :-)
Ale ja chodim s papierikom vsade, do obchodu a hlavne k doktorom s detmi, ale zatial to brali skor pozitivne, aspon tam nedumam pol hodiny, co som sa to este chcela spytat.

xantipa163

MeryNR
aj mne povedal, ze nenatierat Contactubexom, lebo ze sa jazva moze roztiahnut,mi robime to prelepovanie.
Kazdopadne sa drz rad svojho lekara, ak mas pochybnosti, zavolaj mu

luciaaa1

Rita

mam a nie jedno :-)

Mery

mne bolo povedane že jazvičky nemasírovať ani nenatierať, len po dobu 6 týždnov prelepovať, a ohladom toho tvojho štichu by si mala isť za tvojim doktorom, aby sa ti tam nezaniesla infekcia ;-)