Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

gabuliacik

Boli dnes aj baby odtialto :-) ja ta mozno uvidim 25.3. ako budes ubolena odchadzat, mam kontrolu aj s xantipou :-D

xantipa163

gabuliacik
tak budes uz druha, ktorej bude doktor davat na 1x take velke.
Lucy1990
bola bola prva, dobry pocit, ze Lucy? :-)

gabuliacik

Lucy1990

to sa tesim strasne na to uz...

kto bol dnes na opke v PK? lebo som videla vela bab co odchadzali... chudatka znicene a ubolene..

gabuliacik

ja mam 165cm, 61kg a hovoril,ze cez hrudnik by som mohla mat cca 98cm potom. najprv ked povedal, ze ja si kludne k mojej postave mozem dovolit aj 515ml, tak sa mi to zdalo dost, ale vraj to nebude kricat a stale to bude pekne sumerne... tak sa tesim na to

Lucy1990

gabuliacik

Neboj, moc to nebude, ja mam 170cm, 52 kg a ked som oblecena, tak mam krasnu sumernu postavu :-) Ja som nadmieru spokojna a s mensimi by som sa neuspokojila :-) ty mas ake miery?

gabuliacik

ahojte,tak dnes som bola na poslednej konzultacii u doktora Červeňa pred opkou.. ide niektora z vas 24.marca v PK? dohodli sme 515ml, tak dufam ze to nebude moc, ale strasne sa tesim

tenda1

rita149

miraculous? vážne ? a aké máš číslo? Ja som mala 34B a keď som ju skúšala teraz tak mi bola tesne pod bradavky :-) a nevadí Ti , že je taká veľmi vystužená?