Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

gabuliacik

Mne sa zdaju uplne akurat :-D

bimbi

Viem ze par kociek si uz dalo poslat 2 pary implosov, da sa to, len by som sa spytala doktora, ale nemusis platit za obidva pary, jeden pouziju a druhy par poslu spat ;-)

gabuliacik

Lucy1990
fuuu jake "bomby", uplna parada!

bimbi
ja som bola dnes na konzultacii a povodne sme sa bavili ze bud 445ml alebo 515ml, a ze kym ich objednam nech sa rozhodnem aku velkost a tu nech im potom nadiktujem, takze ty velkost zmenit mozes, ale budes to musiet nahlasit samozrejme aj tvojmu operaterovi... no 2pary implosov ti urcite neposlu (teda ak si zaplatis, tak ano)

Lucy1990

xantipa163

Nerob si prdel :-p ale nie, jasne, prska si uzivam :-D len som chcela ukazat ako vyzeraju na postave v obleceni :-))

bimbi

Baby
Chcem sa s vami poradit.. Ked som si nie ista velkostou implantatov, mam zavolat do siklienky nech poslu tu moju velkost a aj tie vacsie? Aby doky pred opkou este zvazil, kt.dame?Ja neviem, ci to takto funguje alebo to musi doktor zariadit?
Aby som vysvetlila: ja som bola doteraz rozhodnuta, ze dame anat. 370 ml VP.. Tak navrhol doky.. ale na zaklade toho, ze som mu povedala aby neboli moc napadne. Mam pocit, ze keby som to nechala nanho uplne, ze by mi dal viac... Teraz sa bojim, ci budu dost, aj vy ste sa ma pytali, ci nechcem vacsie.. Som zacala pochybovat, ja by som chcela trojky, nie som taka chuducka ako vy, aspon co vidim na fotkach, mam 169 a 56kg.. Myslite, ze tych 370 bude na trojky dost?
Dakujem za vas nazor!

xantipa163

Lucy1990
aka sexbomba mamicka v nakupnom centre. :-)
Kazdemu museli vypadavat oci, ked ta videli. :-D
Si si to aj patricne uzivala?

Mery NR

tenda1
ty si masíruješ len okraj implantátov? lebo ja krúživými pohybmi celé prsia, mne presne nehovoril ako si ich mám masírovať ani koľko krát denne a ja som sa na to zabudla spýtať :-( . tie bradavky sú katastrofa, po sprchovaní keď sa utieram sa ani osušky nemôžu dotknúť, bolia, také sú citlivé. to budeme mať do kedy takto?

Mery NR

baby, jedna moja známa predáva na fcb Victoria Secret spodné prádlo, žije v zahraničí, podľa mňa cez ňu by ste to clo neplatili, neviem ako to u nej funguje. na tejto stránke nájdete jej ponuku
www.facebook.com