Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

gabuliacik

Nemusis sa bat, ved zavolat mozes, ze budes potrebovat tu a tu velkost a zaplatis az ked budes mat hotove predoperacne ;-) aj ja som to tak urobila.

xantipa163

Nemasirujem, iba som si ich skusala trosku pomackat a zdaju sa mi uz aj celkom makke, aj ich dam pekne k sebe. Ved doktorko by nam povedal, keby bolo treba masirovat. Aj som skusala sa davat do predklonu ci nemam to vlnenie, ale to je este asi skoro, zatial nic :-)

xantipa163

Lucy1990
ma tak napadlo, ked tu baby vravia o masirovani?
Mne Cerven nehovoril, ze mam nieco masirovat, tebe hej?
Ja ani nejako nemam potrebu, ja ich len hladkam. :-)

bimbi

Xantipa, Lucy
Dakujem za radu, skusim zavolat,co mi povedia, muz mi hovori, ze co vymyslam, ze on nechce velke bomby..:-) ako u teba Gabuliacik.. Ved ani ja nechcem bomby, len aby boli akurat k mojej postave..

Xantipa
Ty mas obvod pod 75cm? A mas s 350ml trojky? Na fotkach sa mi zdaju dost velke, vacsie by som nechcela.. Tie 410ml neviem ci by nebolo moc... Ja nevieeem :-(

gabuliacik

lucy1990
za to sa pytam, lebo na prvej konzultacke ked som tam bola aj s kamoskou kt. robili vcera, hovorili ze 4tyzdne pred opkou to musi byt objednane, ale dnes mi hovorila, ze si mam najprv vybavit predoperacne a az potom to objednat, tak sa bojim aby sa nestalo ze moju "velkost" nebudu mat..

gabuliacik

lucy 1990
ved to ho ubezbecujem, ze to bude ok.. uf uz nech to rychlo ubehne tie 4t..

inak kolko pred opkou ste objednavali implose?

gabuliacik

lucy1990
tymi "bombami" nebolo myslene ze velke... fakt vyzeras uzasne s takymi prskami,k postavicke ako lusk!
inak moj priatel sa boji ci nebudu velke.. sa smejem ze chlap tak uvazuje :-)

xantipa163

bimbi
ja byt tebou, skusim najskor zavolat sestricke, aka je bezna prax.
Ale ked mam poradit, tak ak sa da, v Siklienke im povedz, nech poslu aj vacsie, ja si osobne nemyslim, ze v tom by mal byt problem, zaplatis za jedny a tie druhe, sa zaslu naspat.
Mne doktor navrhoval aj viac, ako tych mojich 350ml, ja som mala povodnu predstavu do 300ml, vravel, ze je treba viac, nech to vyplni kozu.
Mne tych 350ml nastastie stacilo, aj s velkostou som spokojna, ale ti poviem, ze ked ma pred opkou meral a povedal, ze skoda, ze som nechcela dat viac, lebo by to este lepsie vyzeralo, ale ze uz to teda neriesme, kedze som tam mala tie 350-ky, ze ma ma aj trochu zamrzelo, ze som nechcela viac a bala som sa ci to tu kozu vyplni. Nastastie stacilo a ja som naozaj max.spokojna, ale kebyze tam mam aj inu alternativu, tak by som bola po opke mozno este vyrovnanejsia s tym, ze som mala do poslednej chvile moznost si zvolit tu spravnu moznost. Lebo je tu viac bab, od roznych lekarov, co po opke lutuju, ze nesli do vacsich, ale vtedy uz dumat, je neskoro.