Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Lucy
Presne to ma napadlo, ze tam cinknem a trosku budem otravna, ja neviem, ci si sestricka namysli, ze trvam na BB.. A mozem zo dna na den..v Pk by to bolo super,tu za rohom.. Zajtra volam!!! :-)

bimbi

Lucy
Presne to ma napadlo, ze tam cinknem a trosku budem otravna, ja neviem, ci si sestricka namysli, ze trvam na BB.. A mozem zo dna na den..v Pk by to bolo super,tu za rohom.. Zajtra volam!!! :-)

bimbi

Xantipa
Si zlata :-))) ved to je nenormalny adrenalin, ked mi zazvoni mobil, sa k nemu vrham :-D dufam, ze budem mat stastie.. Mne je jedno, ze kde, ale Pk by mi bol lepsi, som z Ba..
Inak ty ked mas obvod 96cm, asi si mala vacsi zaklad( pri 350 ml), ja by som mala mat po 92,( impl. 370ml) a to by mi stacilo, len dufam, ze to ma byt po usadeni a odpuchnuti.. Ci?
Gabuliacik
Ja som bola na konzult.v Pezinku..

xantipa163

bimbi
urcite sa nieco uvolni, teraz je furt niekto chory. :-)
Si vezmi mna, sice ja som mala termin na 6.2. isty, ale v BB a mne sa tam taaak strasne nechcelo trepat, tak som cakala, ci sa nieco uvolni v PK na 4.2, telefon som nosila uplne vsade, adrenalin na maximum,ked som zbadala na displeji, ze "sestricka Novamed", 2x mi volali na termin, ktory mi nevyhovoval, ale nakoniec fakt ze dva dni pred terminom, mi zavolali, ze nemusim ist o 4 dni do BB, ale o 2 dni do PK, som skoro vyskocila z koze. :-D
Takze telefon mam stale nabity, zvonenie na maximum a mat ho pri sebe!!! :-)))

xantipa163

bimbi
pod prsiami mam 75cm a cez prsia aktualne 94cm
A 3-ky su urcite, lebo mi je dobra podprda 80D. Ked mam 80C, tak mi uz robi push up efekt a v 75D ich mam este viac k sebe stlacene, tie si radsej este ani nedavam.

Ja ta nechcem zneistit, ja som spokojna s tym co mam, ja len ze som mala taky blby pocit, ked mi to tak doktor skomentoval pred opkou. Moja prva otazka po opke bola, ci to tu kozu vyplnilo.
Preto je lepsie mam istotu v rozhodnuti, ako potom vahat, ci nebolo lepsie viac, ci menej.
Ja som mala predtym 150ml a s push-upkou mi aj tak cumeli na prsia, teraz som na sobotnu oslavu dala radsej este pooperacnu pod napasovane tricko, aj tak to bol rozdiel, nech nikto nema potrebu zistovat, ci mi s prsiami nieco robili, ci nie. Ja nechcem, aby to o mne niekto vedel, preto som spokojna, ze maju taky prirodzeny vzhlad. Minuly rok som chodila s megagelovkami, ked mi tie predosle implose vybrali a ani vtedy nikto nezistil, ze mam zrazu mensie prsia.
Mam nadanie kamuflovat realitu. :-)

gabuliacik

lucy1990
zajtra tam hned volam ze co a ako..
inak na to masirovanie som sa pytala kamosky, dnes som ju hned bola pozriet po vcerajsej opke. tak masirovat nema, jej hovoril Červeň