Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

Katka54

dočítavam, včera som tu nebola, mala som 5,5r anatomicke 300ml pod svalom, vôbec mi nepadli, hore boli stale take plne, ale mala som pocit že sa troška zmenšili, ale vyzerali ako gulate, čítala som že ked su pod svalom tak nepadnu, u mna to tak naozaj aj bolo :-)

Katka54

bimbi,

čo sa týka tých veľkostí, tak sa určite poraď predtým s doktorom, nech o tom vie, lebo inak Ti obe veľkosti zo silienky nepošlú.. Keď som si objednávala tie moje a spýtala sa ich, či mi môžu poslať aj menšie, tak mi povedali, že to už robia len na základe požiadavky od doktora. Možno som len vtedy mala smolu, ale ja som už potom nevymýšľala. 305-ky mi boli proste súdené.:))

luciaaa1

Xantipa

tak to je sila, ty maš 94? ja ani 90cm :-) len 89cm, aj doktor sa čudoval a 2x premeriaval, mam 500ml a aky maly obvod, ale pamätam si že so svojimi niekedy dvojkami som mala 83cm, ja mam asi uzky hrudnik, aj ked mi to tak nepripada.. a pod prsiami mam 72cm

Lucy1990

perfektne! ;-) sexica :-)
kolko maš od operacie? maš už normalnu podprdu, že?

Drndula,

peniažky mi stiahlo až dnes, tak zajtra ich maš ;-)

drndula

Bimbi,

Robí sa to,len sa dohovor s dr.ze si dáš poslat dve veľkosti na deň opjy,Nech vie,a rozhodne sa,ktoru ti tam vloží pri op..platis za jednu sadu, druhú poslú späť po op...

bimbi

Xantipa
Skusim sa popytat ako to funguje, lebo baby spominali, ze budu mat na sale napr.350 aj 370 ml a pri opke sa dr.rozhodne ktore da.. Tak viem, ze sa to tak robi, len neviem,ci o tom aby tam boli 2 velkosti nerozhoduje dr., a moze to objednat aj klientka.. Ved uvidim, ale vravim, ze dr. doverujem , viem ze to ma v oku po tolkych opkach a vobec som to neriesila, len ako to tu citam, tak som dostala chrobaka do hlavy...

xantipa163

bimbi
ja nevie, ci sa riadit prave tymi obvodmi,lebo mne povedal, ze sa mi zmesti aj 400ml, ale neviem od coho to zavisi.
Podla mna, ked ti povedal, ze 370ml bude dobre, tak to dobre asi aj bude.
Ja som mala pochybnosti preto, lebo mne chcel dat aj viac, tych 350ml co mam, bolo minimum, pod to by uz nesiel.
Poobvolavaj zajtra sestricku, aj Siklienku a uvidis.
V siklienke su v pohode, ja som u nich bola aj osobne si kupovat druhu pooperacnu podprdu, su ochotni, len co sa tyka zasielanie 2 velkosti implosov, to netusim, aky maju postup.
Inak aj ja som z BA, preto mi prisiel ten Pezinok tak vhod. V BB som mala aj s muzom zarezervovane ubytko, aby som sla na opku z hotela a nie sa trepala o nejakej 4-tej rano z BA.

gabuliacik

bimbi
aha, ja len ci sme sa nevideli :-)
no drzim palce nech to stihas co najskor... ja uz odratavam :-)
urcite sa im pripomen, maju toho vela tak nech na teba nezabudnu