Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

margareta
ja konkretne som dost flakala to prelepovanie, ja som si ich radsej mazala 3x denne, zo zaciatku som zvykla tak, ze namazala nechala vstrebat a potom prelepila , menila som naplaste kazdy den po sprche, ale to mi vydrzalo tak 3tyzdne mozno po vybrati stichov :) ale aj tak mam jazvy pekne ciarky a uz mi aj blednu
Flow
ty si tu naozaj davno nebola, ako sa mas, prska v poriadku?

margareta123

baby z chirmedu, prip. ostatne baby po opke

ako ste to riesili s natieranim jaziev? ja si ich mam uz dnes zacat natierat, ale mam si ich prelepovat este tri mesiace, naplast menit kazde dva - tri dni. nie je to malo, natierat si ich raz za dva dni? alebo si ich mozem prelepovat a natierat uz aj kazdy den?

luciaaa1

joybryant
a ako si prežila rano bez makeupu? :-))) a namalovala si sa po operacii? toto ma fakt zaujima, lebo mne to bolo jedno ako vyzeram, ked mi bolo zle :-D

luciaaa1

joybryant

gratulujem :-) inač sestra hovorila že jedna baba tam 2x odpadla, to z čoho? v podpaží to musí bolieť, ja by som sa rozhodla len na rez pod prso, nechcem si tu boles ani predstavit :-)

bimbi

daj si tie, ktore ti poradil doktor, ja som to nechala na neho, myslím že on vie najlepšie, komu čo sadne, ma to v oku, ved tolko operacii čo ma denne uff..až ho lutujem, ktovie kedy oddychuje :-(
mne navrhol 500ml a ked ma išiel kresliť v den operacie, tak nechapal prečo mam objednane take velke, ked som bola na štichoch tak sa pýtal či mam okolo 400, ja že 500, oni sa mi fakt zmenšili, ešte mam aj maly obvod na tolko ml..sranda..

joybryant

bimbi a vsetky ostatne
anestezy sa ani nahodou nebat..je super prijemne sa spinka..bolest po je dost velka aspon u mna bola ale je to fakt len ten prvy den tak zly.. nevracala som nastastie ale odpadla som 2x..
teraz si cistim opatrne zuby uz aj tvar,chodim na wc je to ok..len v posteli jak lezim sa uz sama nedvihnem, akokeby tie svaly potuhli..
ale inac zaial vsetko ok

bimbi

Joybryant
Super, ze mas po..gratulujeeeem..ako bolo? Potom ked budes moct, napis podrobnosti, prosim ta,ako to vsetko prebiehalo,zaujima ma to..tak skore uzdravenie, nech ta coskoro prejdu bolesti!!!

Baby
Ja neviem s tou velkostou.. Teraz ako som sa na to vyspala, tak mam pocit, ze nebudem vymyslat, ze doky vie snad najlepsie posudit, aby to dobre vyzeralo.. Ale este porozmyslam.. Do BB je kedy najlepsie volat, aby sestricka bola v pohode,aby som nevolala v blby cas?

joybryant

ahojte dievcata
tak uz som po..este ma boli stale hlavne v podpazi ale neda sa to ani porovnat s tym prvym dnom.. prsia mam okruhle 350 ale vyzeraju uplne ako anatomicke prirodzene krasne..dam foto ked dojdem domov, teraz som este na swk..
doktor cerven je jednicka,anesteyiolog tiez..

luciaaa1

katka

išla som na dalšiu operaciu len preto, lebo od začiatku, čo mi dali 300-ky som tužila po väčších, vedela som že tehotenstvo ma ešte čaka, tak som iša až po na vymenu, absolutne žiadne zmeny sa v tehu neudiali, žiadna vyťahana koža nič :-)akurat sa mi zdlai trošku menšie ako pred..ale stali a boli gulate

Katka54

luciaaa1,
neva, ďakujem za info. :) A Ty si vlastne išla na reoperáciu iba kvôli veľkosti? Po pôrode, odkojení sa ich tvar a stav nezhoršil? Myslím vyťahaná koža, double bubble efekt, alebo iné estetické problémy..