Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

bimbi
som zajacikovi zaslala fotky zboku, ja som sa fotila, tak snad to bude dostatocne popisne, nech mas predstavu

xantipa163

luciaaa1
ja to tiez nechapem, podla mna mam sirsi ten obvod hrudnika priamo okolo prs, vies ten trojuholnik...hihi...ako kulturista. :-)
Ja mam celkovo taku divnu postavu, ja ani pas nemam, resp. mam, s velkym obvodom.
Aj ked som bola mega chuda pred 100 rokmi, tak som nikdy pas 60cm nemala. Kolko mam teraz, radsej ani nenapisem. :-)

leluska69

neviete ci nahodou sa da zistit z oznacenia v objednavke implantatov o aky profil anatomov ide?akosi som sa zabudla opytat pri konzultacii a teraz nad tym premyslam:)

gabuliacik

bimbi
uz si volala do siklienky? ja som si prave objednala implose, do 10marca mam zaplatit, dvihla to velmi mila ochotna pani. kludne tam cinkni a pytaj sa ohladom tych implosov ci ti zaslu aj 2velkosti, pekne ti poradi co a ako...

luciaaa1
prska mas ozaj krasne... a tiez mi kazda kt silikony ma hovori ze casom sadnu, zmensia sa, atd, mnoho ich lutuje ze si nedali vacsie, tak si myslim ze je to ok ze mas 500ky... paci sa mi to.. ja som sa tiez rohodla pre vacsie, aj ked si myslim ze moje okolie to asi tazsie "rozdycha", ale nechcem si casom povedat, ze "skoda,ze som nesla do vacsich"...

luciaaa1

bimbi

aj mna zaujima ake ti navrho doktor a ake maš ty v plane ;-) napíš čisla, alebo mu skus zavolať, či by bol problem..

luciaaa1

bimbi

doktor ma premeral 2x lebo sa mu to tiež nezdalo a ja som sa doma mam 89cm, ale jasne, ved na centimetroch nezaleží, ja som každym dnom spokojnejšia :-) to je dôležite, ja mam 172cm a 55kg, tak sa to asi aj stratilo na mne, na prvych fotkach čo som dala boli fakt obrovske, už su ine, ja som sa vtedy modlila, aby sa zmenšili :-)))) teraz je to ok, nech sa už hlavne nezmenšuju :-))) a určite daj na jeho rady, nedajbože by si nebola spokojna ale nejaky problem čo verím že nebude, ale chod do velkosti aku ti on navrhol

Zuleko

Bimbi

Neviem síce medzi akými veľkosťami rozmýšľaš,určite si to tu už písala,ale som lenivá to hľadať..no z vlastnej skúsenosti a skúseností kopu kámošiek a známych čo majú silikóny ak to ide a doktor ti to povolí daj si väčšie...budeš potom ľutovať,že si si kľudne väčšie mohla dať..tie prsia sa strašne menia..po operácii sú strašne veľké a po jednom roku vyzerajú inak zmenšia sa usadia sa človek si zvykne a potom ľutuje,že nešiel do väčších..

rita149

tenda1

ani je mi mala aj ja som mala 34B,predala som ju jednej kamoske,tiez mi bradavky trcali lebo ona je totalne vystuzena.

bimbi

Luciaaa1
Nechapem ako mozes mat s 500 ml taky obvod, vizualne sa mi zdaju fakt velke k tvojej chuduckej postavicke.. Dobre si sa merala? Ja myslim ze nie je podstatny obvod po ale pomer prsia k hrudniku a k celej postave.. A ty ich mas velikanske :-)))
Asi sa spolahnem na jeho skusenosti a nebudem vymyslat ..