Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Xantipa
Mas ich krasne, uplne ako od prirody:-))) taka je moja predstava...mozes byt fakt spokojna, ved urcite aj si!
Do Siklienky som este nevolala, najprv chcem hovorit so sestrickou, ako to vyzera s terminom.. a aka je prax ak by sim chcela 2 velkosti poslat

majuska3190

Baby
Prosím vás, ked pošlem uvádzaciu fotku pred op na mail do galerky, za koľko mi vytvoria album? koľko to zvyčajne trvá kým dostanem kontaktné údaje a budem mať album? neviete mi povedať?

bimbi

Devilevil
Gratulujem aj tebe!!!

Zuleko,Luciaaa1
Ja neviem ci to mam riesit.. Dr.mi navrhol Es 370ml VP anatom. a ja son rozmyslala,ci to bude na tie trojky dost.. Prisli by do uvahy 410ml, vacsie uz nie, ale v tabulkach som to pozerala, ze tam je rozdiel 0,5cm do sirky a vysky a 3mm v projekcii tak to sa mi zda zanedbatelny rozdiel.. Asi to necham tak, vacsie ako trojky nechcem a on povedal ze to bude 92 v obvode..

devilevil

Caute kocky, tak uz mam aj ja po, bola som v PK v sobotu. Anesteza paradna, mna ked uspavali tak som pocula ako sa rozpravaju sestricky, potom som pocula doktora a hovorim im, ze som este hore...uplne som bola zlaknuta, ze ma idu rezat a ja este nespim a potom mi povedali, ze uz mam po :) bolest hned po operacii ziadna, potom to zacalo trosku prichadzat ale nic hrozne. ja som si odkedy ma pustili v nedelu nedala ani nic proti bolesti, takze parada. len som asi 4 vracala po opke, ale asi mam citlivy zaludok. takze tie co mate pred, nemusite sa vobec nicoho bat :)

luciaaa1

gabuliacik

jaaaj, ty maš ešte pred :-) ja som sa sama fotila a preto to tak aj vyzera, asi zhora som to fotila alebo ako, ale boky vyzeraju ako keby som ani nemala ale mam, strašne zle fotky som si porobila, budem musieť potom niekoho poprosiť, nech je to lepšie všetko vidieť

gabuliacik

luciaaa1
Červen mi o mesiac bude davat 515ml.. ale ja som postavou uplne ina ako ty.. mam sirsie boky aj hrudnik.. preto nemam az take obavy... ale ty vyzeras takto super.. ked budem vyzerat len z polovice tak ako ty alebo ako Lucy1990, tak budem prevelice stastna :-)

luciaaa1

gabuliacik

dakujem :-) a ty maš kolko ml? musím si ťa najsť v galerii ;-) no ja som mala prve 300ml, tak povedal že minimalne o 150-200ml treba väčšie, nech je vidieť rozdiel

xantipa

aj ja mam divnu postavu, taku chlapčensku, ja som tiež nikdy v živote nemala 60cm pas, ani ked som važila 50kg a pri vyške 172cm som bola vtedy fakt chuda, mala som tak cca 66 cm a to rano a po toalete :-))))) :-D a boky 89cm, tie mi aj ostali, aj pas mam asi taky ako niekedy..nemam žensku postavu, ale ani ten trojuholnik asi :-D