Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

majuska

galeria@zoznam.sk :)

bimbi

no ja som tiez spekulovala, mne dal 320 a 370, ale ked sa zdalej pozrel na mna tak povedal ze 370 bude lepsie, dat, ale mala som strach... no riskla som a som stastna, ale aj 410 by som brala, lenze ked budem tehotna, co planujem raz, dva krat :) tak aby som nechodila ako dojka, uz som spokojna s tymito velmi.

leus

margareta
kym som si prelepovala ,tak to nebolo 3x denne, len raz -rano, potom som si zacala naplast davat dole aj na noc-vtedy som si zasa namazala a potom som si naplaste nedavala vobec :)

margareta123

leus

dakujem za radu :) no ale ked vravis, ze tri krat denne, tak to si mozem tri krat na den menit naplast?

bimbi

Sisente,Zuleko
Dakujem za nazor, tiez sa zacinam priklanat, ze to bude asi fajn a on to navrhol podla mojej predstavy, nie viac ako plne trojky, tak uz asi vie podla zakladu aku velkost impl.treba.. Tak uz nebudem vymyslat.. Sisente keby som mala tak velke ako mas ty, som happy..
Volala som so sestrickou, malo by to byt do troch tyzdnov, asi skor v BB :-( ale neva.. Vedela o mne, zatial nie je nic volne.. Tak trpezlivost..

Zuleko

Bimbi

Pozerám,že ti svoj základ pekný máš,takže trojky to určite budú,ja som mala od teba menšie prsia o dosť mám 390 a mám 92 cm cez prsia,čiže ty s tvojím základom budeš mať podľa mňa aj o kúsok viac,ak nechceš vymýšľať tak si to nechaj na tých 370:-))Ja odporúčam ísť do väčších len zo svpjho hľadiska a z toho čo sa tu píše na fórach,ale určite ti tie 370 ml urobia 3 prsia:-)

sisente

majuska3109

kocka co to spravuje, je neskutocne rychla, ked si vsimne mail, hned si tam, ona to tu napise, tak posli

sisente

bimbi

s tou velkostou budes mat podla mna podprdu ako ja 75D teda neviem tvoj obvod, ale to su uz vyse trojok, skor 3 a polky podla mna ;) a to som 3 mesiace po a sa mi zda raz ze su mensie, ale teraz posledny tyzden sa dako dofukli, obcas mi vykykne bradavka, je mi len len ta podprda :)