Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

Mery

máš ich prekraaaasne :-) aj tie plavky ;-) aj bez plaviek, nevidim ani žiadnu asimetriu

joybryant

vidíš, som ti to "hovorila" ;-) mne bolo tiež velmi zle a od hladu, ja som bola operovana tretia v poradí, za normalnych okolností by som o 14h jedla, no kedže mi davali večer dalšiu narkozu tak mi bolo od hladu na vracanie, o pol desiatej večer som konečne spraskla žemlu a bolo mi dobre, ja sa rano budim s tým že potrebujem kavičku a kolač a bez sladkosti neviem fungovať.. ešte ta sestrička čo mala nočnu ta ma prehovarala nech nejem, že mi bude ešte horšie a ja že musim, cítila som že to je od hladu

bimbi

maš navrhnuty vysoky profil, to by si mala mať prsia dosť dopredu, nie? ja mam stredny, preto ich nakoniec nemam až take napadne a naozaj rozdiel medzi tými dvoma velkosťami je minimalny, daj si tie čo maš navrhnute, určite ti to dobre vypočítal podla šírky hrudnika, aby mi aj tých par mm neprekažalo ;-)

tenda1

Mery NR

super prskáááá , pozerala som aj ten facebook len neviem akú veľkosť by som si mala teraz objednať , nosila som 34B

Rita149
Ty teraz akú máš veľkosť 34D?

bambulkova

joybryant
gratulujem a teším sa s tebou, že máš po :)
Kočky, neviete mi náhodou povedať či dr. Mládek robí tie drény? A platí sa u neho konzultačka?

joybryant

luciaaaa1
ta jedna baba co tam odpadla som bola ja.. od hladu resp. nizkeho cukru v krvi.. mna to bolelo akoze dost.. po anestezii vsetko krasne ale bolest tam bola.. na malovanie mi bolo viac nez jedno.. hahaha aj na zuby.. a to som taka ze tisic kremov..

Lia86

Rita149,
Kraaaasne prska :)
Viem, ze to sem nepatri asi moc, ale na viacerych foto mas najsamuzasne rifle :) (take max. dotrhane) prosim ta, to mas odkial? :)

Mery NR

zajacik
posielam ti svoje fotky z druhého e-mailu, lebo ten azetový mi nefunguje (majú tam výpadok). prišli ti? lebo stále mi vypisuje, že mi to nechce odoslať a medzi odoslanou poštou sa mi to zobrazuje