Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

luciaaa1

ja som tam skoro kazdy den , chodim okukavat podprsky nove :-) tak sa tam mozno aj stretneme niekedy :-) ty si z NR?

luciaaa1

rita

ja som si tam v HM kupila taku leopardiu hladku aj čiernu, a maju odopinatelne ramienka, krasne mi sedia :-) tak pôjdem pozrieť aj na tu nevystuženu, dakujem

bimbi

vidiš, ja som si tiež nehovorila aky profil, lebo sama neviem, ale povedala som si že asi vie prečo mi dal stredný, neboj, budeš ich mať krasne, a maleho už teraz po dvoch týždnoch dvíham na ruky, na stoličku, do kočíka, nič ma nebolí, doktor povedal že môžem, pretože aj tie predtým som mala pod svalom, tak teraz nebolo treba čakať na zahojenie

bimbi

Luciaaa1
Ano to on mi navrhol vys.profil, ja keby som si mala sama vybrat, si dam stredny,ale ked tak povedal,asi vie preco,tak som sa nehadala :-)
Tak uz kaslem na to, doverujem mu, ved ked je najlepsi, tak asi vie...
A ako to zvladas s malym? To ma velmi zaujima!!! Uz ho zdvihas?

rita149

pre vsetky podprsenkove maniačky

v Hm maju nove podprsky kriklavo ruzove, nevystuzene , kraaasne jemucke z cipkou. kraaaasne. dnes som bola skusat, kupila som nakoniec zase novu podprsku kriklavo ruzovu ale nie tuto lebo ja taku mam nevystuzenu.Ale ktore mate zaujem tak rychlo do HM :-)

rita149

tenda1

ked je vystuzena tak mam 34C ked nie je moc vystuzena ta 34B alebo niektore C ako ktora mi sadne, ja mam vsetky mozne velkosti uz doma a vsetky sedia. D som este neskusala ale skusim mozno aj ta mi sadne :-)

rita149

Lia86

dakujem :-) rifle mam pepe jeans ale neboli origos take moc dotrhane ja som im trochu pomohla :-)Cim viacej sa peru tak sa viacej trhaju, ale mam ich rada.

luciaaa1

bimbi

ja mam pocit, že oni su teraz najbližšie v PK 24-25.3. to tam maju uplne plne, ked mi davala sestrička termin na kontrolu tak uplne full..ja by som brala aj BB keby nebola ina možnosť, aj sestra chcela