Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

engie100

ahojte baby,
som 6 dní po opke a posledné dva dni mávam v noci zimnicu, následne nato sa tak spotím,že sa musím celá prezliekať.
Mala ste to niektorá, som z toho nervózna...
ďakujem

petra 001

margareta

tak dufam,ze to bola len nahoda:/ nejako sa nemozem ku nemu dostat,myslim nejake tie recenzie,to co som nasla,bola tak napoly,jedny ze spokojne a druhe ze svoju pracu si spravi,ale ze potom ho uz nezaujimas.ako nechcem aby ma zasa niekto vkuse obskakoval alebo neveim co,ved zasa je to jeden den,z ktoreho asi polku prespis,tak myslim,ze dolezity je ten vykon,ci ho odvedie na jednotku,to ostatne ma az tak netrapi.
a zasa nechce sa mi ciitat tych milion prispevkov co tu kocky popisali a ci ho niekto niekde na strane tisic nespomenul:DD

a ako by som si vedela pozriet nejake fotecky z vasich novych pych?tak pre inspiraciu:)

dakovna

Mery NR,
dnes som tu po dlhej dobe. No uz nemam precitane zameskane, bo vela mi chyba :(
Citam, ze ste sa skontaktovali na fb. Aj ja som tam a rada by som aspon s tymi, co boli na opke u Dr. Ocenasa. Myslis, ze je to mozne??
Uz sa blizi termin, ked mu budem mat zavolat po 2 mesiacoch od opky na kontrolu k Dr.

margareta123

petra

Ahoj, nechcem ta odradit ani nic podobne, pisem ti len svoj nazor...ako na jednej strane moze byt stastie, ze mal volny termin vtedy, kedy ti to vyhovovalo, ale pokial ma toho volna nejak vela, moze to byt aj vykrocnik, ci to nieco nehovori o jeho praci...preto by som si to radsej dva razy zvazila, ale nepoznam, nehodnotim! niekde som videla nejaku negativnu recenziu na neho, ale uz si nepamatam zdroj... kazdopadne drzim palce :)

petra 001

ahojte baby,o mesiac mam ist na operaciu k mudr.jurasekovi do kosic.mate niektora skusenosti? komunikovali sme len cez email,kedze zijem v zahranici a hned mal volny termin,kedy som potrebovala a povedal ze v jeden den pridem na knozultaciu a na druhy den rano zakrok.a to som sa objednavala asi pred dvoma mesiacami.je to ok?

Barbarella

Baby

chcem sa vás opýtať, keď niektorú z vás operoval MUDr.Červeň v Pezinku, dohodli ste si opku v IEM v Pezinku alebo priamo u doktora v BB, že vás bude operovať v PK.
Čítala som niekde, že je to dosť veľký cenový rozdiel, či operuje v BB alebo v PK...?

luciaaa1

Mery

ja som prsia dostala v auguste ako darček na narodky a muž chcel aby som ich do 2m mala, neviem ako prišiel vôbec k Mladekovi, ale dostala som ich rovno aj s konzultačkou k nemu :-)))) Mladek bol ochotny dať mi do mesiaca termín, to bolo to minimum čo z neho vyšlo, ale kedže mi naozaj nič neodporučil, tak načo by som si tam vybavovala operaciu, že však niečo najdu a vložia? Ani sa nečudujem že polovica bab je nespokojna, ked si sami nadiktuju tvar aj velkosť, ja som si po tej konzultačke hodila do googlu recenzie a dosť zlych, tak som môjmu povedala že ma smolu, pôjdem k doktorovi červeňovi a bude to až další rok a som za to rozhodnutie velmi rada.

Mery NR

luciaaa1,
áno bola som v Avelane ale u Očenáša. K nemu ma to moc nelákalo. Z NR veľa báb bolo u neho, niektoré sú spokojné ale polovička z nich nie. Tak som sa bála. Ja s ním žiadnu skúsenosť nemám, ale fešák je, to je pravda :-) a aj kliniku má nadštandardnú a krásnu. K Očenášovi som išla už na tutovku, ani fotky som si nepýtala. Najprv som mala ísť k Červeňovi, ale termín som dostala až na september 2012 a BB mám aj tak trošku ďaleko. Ale som veľme rada, že som sa takto rozhodla a išla k Očenášovi. Aj dnes ráno som mu volala kvôli tomu, že mi trčí ten steh, veď vieš a pekne mi všetko vysvetlil a upokojil ma. Je veľmi zlatý človek a to isté hovoria všetky baby ktoré boli u neho.