Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Lucy1990,

Koľkoooooo???? Iba???? Tiež dom ťa radila k starším babam,teda,Uz ma asi nič neprekvapí...;)))

Baby AK by ste plánovali stretko pri mraziar.boxoch jedine bez poloviciek,tí by vám dali,ze bez pidprsenky vonku!!!! Hanbite sa....;)))))

tenda1

mery NR

mne ich kázal masírovať krúživým pohybom dookola kde je prechod ale spodok prska len z ľava do prava nekrúžiť 3x cez deň

Mery NR

tak Lucy1990, ty si ešte ucho medzi nami :-) ja som si práve o tebe myslela, že máš nad tridsať a naopak o rite, že má tesne po dvadsať

Mery NR

luciaaa, rita
že stretko silikóniek :-D to by mali chlapi z NR radosť :-))) a ešte keď si vyrazíme všetky bez podprseniek a dáme stretko mi mraziarenských boxoch :-DD

luciaaa1

Mery

fakt ich maš stale krajšie a krajšie, velmi pekný tvar, aj bradavky hore, to je moja uchylka, ja si ich teraz davam v podprske čo najvyššie nech sa tak hore vytvaruju, a máš ich asi tak blizko ako ja, ja som si toto nikdy nevšímala, až ked ste ma na to upozornili :-)))