Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

zajacik006,

posielala som Ti dnes fotky na mail galeria@zoznam.sk, ale vrátil sa mi mail, vraj e-mailovka neexistuje, alebo nie je dostupná.. Nevieš, čo s tým môže byť?

Ďakujem.

leus

vladka
ja mam kontrolu az o rok...ano vlnenie, ale to len tak som sa spytala, ze co to moze sposobovat, ja si nemyslim ze ide o nejaku komplikaciu...

Mery NR

ingrid05
ďakujem pekne. sisente mi poradila takých 6-8 týždňov určite počkať. ja som dnes len 3 týždne po. ty máš dieťa? dvíhaš ho už na ruky, alebo do postielky, kočíka a tak?

ingrid 05

mery nr

... zajtra idem po 2 týždňoch na kontrolu k dr. očenášovi, ak chceš opýtam sa ti ne tie brušáky... sa mi zdá, že ty si už cca 21 dní po...

drndula

luciaaa,

no tak som tam akurat volala a niekto ta ma asi rad a mna po dneskuasi nebude (tie co nane cakaju, a uz im nepridu-sorry baby), akurat som stihla miuly tyzden objednat posledny kus, hihiihiiiiii....takze balicek asi tento ryzden pride, len sa nedala zmenit objednavkova adresa, cize pride to zase mne domov a ptom ti to musim preposlat,ale myslim ze ti to uz nevadi,ci??? ::DDD
hned ako pridu tak ti ich preposlem oki?tes sa, dievca, mas stastny den :DDD