Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Luciaaa,

Super,som rada,že ti sadli,potom pošli fotky do galérie;))
Ozvem sa,ked dôjdu..uvidím či tie druhé,chceš v pripade ze budú v zelenej?

drndula

Luciaaa,

Super,som rada,že ti sadli,potom pošli fotky do galérie;))
Ozvem sa,ked dôjdu..uvidím fi tie druhé,chceš v pripade

luciaaa1

Drndula

podprsenky prave dorazili, su krasne, hlavne ta kriklava ružova x-) a aj pekne sedia, asi tým že nemam až taky velky obvod :-)))) ďakujem velmi pekne, a prosím napíš ked peniaze prídu, nech som aj ja spokojna, že je všetko ako ma byť :-)

engie100

Mery NR
Ďakujem veľmi pekne, tvoje sa mi veľmi páčia sú ukážkové, dúfam,že aj tie moje budú také. Zajtra ich uvidím 1krát, tak potom pošlem foto:)))
papa pekný dník

Mery NR

engie100
gratulujem s prsíčkam :-) ja som zimnicu nemala, neviem ti poradiť, ale určite sa tu nájdu baby s podobným problémom. drž sa!
dakovna,
jasne pošli svoju e-mail adresu a ozvem sa ti, ale od Očenáša mám len zajacika. ona je moja bútľavá vŕba, vždy ochotne pomôže a poradí ohľadom prsiek :-)a ty sa ako máš, všetko v poriadku? ja tu na Očenášove kočky číham ale veľa ich sem už nechodí. nepošleš aktuálne fotky do galerky?

Zuleko

Petra 001
A do galérie sa dostaneš tak,že pošleš svoju fotku nahých pŕs bez hlavy s nickom tvojim tu galeria@zoznam.sk ..galériu spravuje zajačik ona ti potom dá následné inštrukcie...je veľmi rýchla a šikovná čiže heslo budeš mať veľmi rýchlo:-)

Zuleko

Petra 001

A to,že hovoríš že len nech si urobí prácu a ostatné ťa nezaujíma tak to tak celkom nechápem,pretože sa ti môže nedajbože vyskytnúť hociaký problém po operácii a neviem či by sa ti páčilo,že by ťa odbil so slovami,že on si prácu svoju splnil...prístup lekára po operácii je rovnako veľmi dôležitý ako samotná práca lekára..

Zuleko

Petra 001

To máš vždy tak že Červeňove dievčatá si vychvaľujú Červeňa,Kačmárové Kačmára atď.Ja osobne si nemyslím,že to že mal voľný termín je niejaké zlé znamenie,ja som bola v Chirmede a chceli mi dať hneď o dva týždne OP,takže vôbec to neznamená,že v tomto je problém a že je dobrý len doktor,na ktorého čakáš rok,ja som čakala ani nie mesiac a som maximálne spokojná a k inému by som nešla,ale podľa mňa sú všetci veľkí profesionáli,ide o to len aký dojem na teba urobia..to či je Jurasek OK a či ti sedí aj po ľudskej a profesionálnej stránke uvidíš až na konzultácii,a ešte vždy to budeš môcť odmietnúť..na fórach sa vždy spomínajú najviac Červeň,Kačmár,Očenáš ale neznamená že iný niesú dobrí..Ja som od Juráška žiadnu prácu nevidela,preto to ohodnotiť neviem,naopak z Chirmedu so m videla veľa krásnych prác preto moje rozhodnutie smerovalo ku nim..veľa šťastia:-)