Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gabuliacik

no baby som tu nebola asi 4h a riadne ste sa tu rozpisali...
hi a jaka "sekta" sa tu tvori :-)
na lov podprd v Ba by som aj ja sla!!!

luciaaa1

Mery

Nin ma krasne prsia, ja som bola na 1.konzultačke u Mladeka v NR a odišla som s pocitom, že sem sa nevratim, bola som tam skoro hodinu a nedostal zo seba jednu suvislu vetu, pytala som sa ho, čo mi odporuča a on že je si mam povedať ake chcem, ja som povedala čo chcem, ale ved ked si mam nadiktovať tvar aj velkosť, to si ich tam rovno môžem aj vložiť a zašiť..poprosila som ho, nech mi ukaže svoju robotum tak asi 15min kukal do počítača, nepovedal ani slovo a potom mi ukazal nejaku fotku..škoda, no, nin ich ma krasne, na mna on dobry dojem nespravil, ale fešak bol :-) ty si boal tiež v avelane?

Mery NR

Bambulkova
pýtala si sa či Mládek robí dreny. Mne sa zdá, že áno a kvôli tomu trvá u neho hospitalizácia na klinike 2 noci. Chystáš sa do Avelane? Ja som tam bola teraz pred 3 týždňami. Keď si v galerke pozri si NIN, jej robil prsia Mládek. Má ich veľmi pekné

Mery NR

Lucy1990
ale pridám :-) len si to tu musím nájsť v historií, lebo som už zabudla tvoje meno. hneď to bude. ty mi potom dáš meno na drndulu. baby to už budeme riadna sekta :-))

Mery NR

Lucy1990
je kočka :-) ty si už sem dávala tuším svoj link na fcb, vtedy som si ťa omrkla a pamätám si tvoje krásne pery. ja som úchyl na pery, lebo ja ich mám ako slížiky. ešte dávnejšie tu bola jedna Lucy a dala sem link na fotku kde bola odfotená ako tehulka (taká krásna fotka ako do kalendára), to si bola tiež ty?

tenda1

mery nr

ale dobre kúžiš :-) , máš ich super pekné , aj Ty teraz len fotíš a chodíš okolo zrkadla? :-)

Ja som veľmi šťastná, že som šla a všetkým babám čakateľkám musím povedať , že SMELO dotoho!!!

tenda1

mery nr

najskor prave dvomi prstami od spodu do prava a naspät- tak šúchať ale nie krúžiť a potom s druhým prskom to iste. a vrch a boky pŕs krúživým pohybom okraje implantátu .Aspoň tak mi to ukazoval dr.