Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

hidalgo4

Baby uz sa mi to blizi, v stredu idem na to :) chcem sa vas len spytat, co ste si vzali na kliniku na oblecenie? Ake pyzamo alebo ake oblecenie odporucate?

rita149

MeryNR

no a ta dlhonoha blondina chodila z mojou kamoskou do triedy :-)

ak chces napis mi na rita149@azet.sk ako sa volas a pridam si ta na Fb.Mam aj davidof, sisente, adka 22, dadulienka :-)

Mery NR

rita149,
vtedy bola blondína s takými dlhými nohami? poznala som ju len z videnia, ona chodila do Ačky ja som bola Bčkárka. So mnou chodili Janka, Marianna, Simona - doteraz veľké kamošky
jaj baby pridala by som si vás na fcb, ale nechcem si tu uviezť celé meno

bimbi

Baby..
Vy ste take zlate :-))) sa rehocem ako masirujete a lovite podprdy, chichi.. Dufam, ze sem budete chodit este dlho, este aj ked ja budem po opke, lebo mne kto poradi ako kruzit a kde su fasa podprdy? :-DDD.. Aj ja chceeeem!!!!!!

Lucy1990

drndula

Som rada ze posobim takym rozumnym 30nickym dojmom :-))ale dufam, ze na fotkach nevyzeram o 10 rokov starsie :-D

rita149

Mery Nr

tak ked si 83 , tak to poznas mozno moju kamošku Dianu,ona chodila ten rocnik ako ty.mala tusim triednu jej priezvisko je na F. :-)

si ma potešila ze si myslela ze mam tesne po 20 a to ja mam tesne pred 30 :-)

Mery NR

tenda1
ešte jedna otázka aj ľavé aj pravé prso z dola masírovať zľava doprava? lebo tým pádom jedno prso tlačím dnu a druhé von. a na brušáky si sa náhodou nepýtala Očenáša od kedy sa môžu?