Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petulielienka

Luciaaa1
Ďakujem :-) najviac ma ničí to spanie na chrbte,ale to asi každá poznáte..mala som najskôr termín do PK ale uvoľnil sa skôr termín BB tak som ho brala..Ale hovorím cesta sa dá úplne v pohode zvladnúť,normálne som sedela a vôbec nic nebolelo

drndula

Luciaa,

Odpísala som...len jej daj na výber,vyberie obe neonove,d
Su krasne...porozmýšľaj skor ako jej ich ukážeš...;)))

luciaaa1

Katka

mrzí ma, že podprsky nie su, ja si necham len 2 a 2 dam sestre, necham ju vybrať si farby, ja ich naozaj 4 nepotrebujem a spravím jej radosť, pôjdem ešte pozrieť na tie HM a dam vedieť ake su

Petulielienka

gratulujem :-) bola si na operacii v BB? prajem rychle a bezbolestne hojenie :-)

Petulielienka

Čaute baby
Hlásim sa z druhého brehu ;-) už som aj doma,cesta z BB do BA sa úplne v pohodke dala vydržať,aj celkovo dnes už je lepšie aj keď ani včera to nebolo nazomretie..snáď to nejak horšie už nebude,na preveze má doktorko odfotil takze neskôr pošlem foto zajačikovi :-)

ingrid 05

mery nr

... ja so trochu staršia ako baby tu na fóre, takže aj deti mám už väčšie 21 a 8 rokov, takže tie už netreba dvíhať :)