Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

leus
krása,ďalšia v klube. Ale to sa aj tak na mňa stále nechytáte,ja síce mám 38,ale tento rok zasa budem mať už 39.

zajacik_006

leus
krása,ďalšia v klube. Ale to sa aj tak na mňa stále nechytáte,ja síce mám 38,ale tento rok zasa budem mať už 39.

zajacik_006

luciaaa1
jej,tak to som rada,že sa hlásiš. Kurňa,ale aj tak,to som tu najstaršia? Babenky,kde ste,hlaste sa:-))).

luciaaa1

zajacik_006, ingrid

aj ja som včera chytala depky, ja mam 33r, tiež som si včera myslela že som tu najstaršia :-))))

zajacik_006

ingrid05
smiem sa ťa opýtať koľko máš rokov? Že by som tu na koniec našla blízku osôbku ku mne? Už som sa tu trápne cítila pri týchto mladých kočkách:-))).Ja mám 38rokov.

luciaaa1

drndula

my sa nejak sestersky podelíme :-) určite budeme mať každa jednu neonovu :-)

Katka

mne tiež neprechadzali fotky, tak som si spravila mail na zozname a už nemam žiadny problem ;-)

zajacik_006

nové fotky má luciaaa1.
Katka54 neviem kde by mala byť chyba,teraz som na mail dostala fotky od Lucky,tak skús ešte raz.Všetko by malo byť ok.