Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Katka54

Petulielienka,

no super, teším sa, vidíš, ani si sa nenazdala a už máš po. :) To je super,že to tak dobre zvládaš, keď budeš môcť, určite pridaj fotky, už som na Teba zvedavá. :)

Katka54

Luciaaa1,

perfektne ukáže na Tebe tá podprda, úplne super pri sebe máš tie prsia. :) Vôbec sa čudujem, ako si mohla mať z nich zo začiatku mindráky..:))

Zajacik_006,

vytvorila som si mailovú schránku na zozname, vyzerá, že to prešlo. Zoznam.sk si vytvára asi monopol, keď tam prechádzajú e-maily v pohode len z domovskej stránky..:)

barbora10

luciaaa

mas krasne prsia!!!vyzeraju uplne perfektne.a este ta musim pochvalit,lebo mas krasne vyformovane brusko a vpozadi moj oblubeny parfem:)

Mery NR

baby
kedy ste boli prvý krát po opke v solárku a ako ste si zakrývali prsia? jazvu by som si zakryla leukoplastom, to je samozrejmé ale aj bradavky, či prsia sa zakrývajú????

zajacik_006

ingrid 05
vieš aká som rada,že nás tu je dosť nad 30rokov. A ako píše leus,my už nemusíme toľko chodiť na reopky a dúfam,že už ani kojiť nebudeme:-)))

petra 001

zuleko
vdaka za radu.takze ked budem po,tak poslem fotecku,teraz to asi nieje potrebne,nie je s cim chvalit:) a to s tym pooperacnim pristupom som jasne ze nemyslela takto,ze ma to nezaujima co somnou bude.
a mozno keby som bola na slovensku,mozno by som sa nejakou tou babou stretla,co bola u juraseka,kedze na nete predsa nieje vsetko.ved uvidime,ako dopadne konzultacia,dufam,ze dobre..
a baby,2 tyzdne by mi mali asi v pohode stacit na zotavenie,co myslite?lebo domov letim aj s malym,ma skoro 2 roky,takze dufam,ze ma neporazi na ceste spat:) a potom sup do prace.ale tesim sa ze budem konecne vyzerat jak clovek.