Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Babulky
Az teraz som prisla..takze mozem vas ukludnit, ja som mala pred tyzdnom 41!!! A som mamina 23 mesacneho rostaka..a som na to hrda :-))) takze budte v poho.. Asi najstarsia som tu ja

Ale to nie je to postatne co som chcela:
Volali mi z BB...1.3 idem na to!!!! Huraaaa
Nejaka dobra dusa ochorela... Tak sa tesiiiiim, ja uz dovtedy ani nezaspim... Nemozem uverit, ze sa to stalo!!!

leus

nelly
ano moze ist aj na tvar, ja si ho davam miesto nocneho kremu, lebo je aj na vrasky a kupila som ho v lekarni, tento moj je aj s vit. E

Mery NR

vladka19,
zdielam :-) presne ako píšeš, zajacik je anjelik
Katka54, Luciaaa1
krásne prsíčka a tie bonprix podprdy sú svetové a ja som zaváhala do kelu :-(. hádam ešte do leta budú v HM podobné
Zuleko
a bola si na prvý krát na toľko minút ako pred opkou? trošku sa bojím toho či sa mi prsia moc nespália, keďže teraz ako sa natiahli je tam tenšia koža..ja chodievam tak každý druhý týždeň na 12 min.
bambulkova
ja ťa odhovárať nebudem, sama sa musíš rozhodnúť. za konzultačku u neho nič nedáš a potom sama uvidíš aký pocit budeš mať z neho. ja som nechcela riskovať, či sa mu zadarí alebo nie, preto som išla hneď k Očenášovi. o ňom som zatiaľ nič zlé nepočula a robí tak isto na tej klinike. a keď chceš aj ten noštek, no je to tak ako zajacik píše, podľa mňa je lepší ako Mládek.

nellyy

leus

Prosím Ťa ten šípkový olej máš domáci alebo z lekárne a je vhodný aj na tvár, ja mám po opke aj oči aj prsia a strašne zle sa mi to hojí....

zajacik_006

bambulkova
však ak ideš do NR na konzultáciu,tak choď ku dr.Očenášovi,podľ môjho skromného názoru je lepší odborník on. On robil nosík aj tende1.

bambulkova

Mery NR
dakujem za odpoved o Mladekovi. Zostala som dost nerozhodna...skoda, ze Nin sem uz tak často nechodí, rada by som sa jej popytala kopec veci...o par dni ma caka konzultčka, tak som zvedava...bo chcem ist na prsia i nos...nerada by som vysledok niekedy olutovala...skoda len, ze u Dr. cervena su take dlhe cakacie doby...

Zuleko

Luciaaa1

Chcem sa opýtať ak správne viem ty si mala najprv 300 ml a teraz máš 515 ml však?Je ten rozdiel 215 ml dostatočný,keď si to porovnáš pred tým s tými 300ml zväčšili sa ti o dosť prsia?

Zuleko

Mery NR

Ja som bola v solárku asi 4 týždne po Op,klasicky som si prelepila jazvy tou bielou páskov, a nakremovala celé telo aj s prsiami krémom do solárka:-)))Doky,mi povedal,že len treba stále jazvy prelepiť inak môžeš ísť viac menej hocikedy:-)