Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Mery NR

Ja som chodila normálne na 10 minút do solárka,a nemala som vôbec červené prsia,len si poriadne prelep jazvy a uvidíš bude to ok:-)))

luciaaa1

zuleko

ja som mala 300ml anatomicke a teraz mam 500ml gulate stredný profil, chod minimalne o 200ml viac, ked chceš väčšie aj o 300ml nech to už stoji za to ;-) prsia su viac nafuknute, ale nie je to až taky obrovský rozdiel, možno keby som mala vysoky profil tak by bol rozdiel väčší, ale ja som uplne bomby nechcela :-))))

bimbi

teším sa s tebou, velmi som ti to priala, maš už predoperačne? a tie implantaty budu kolko ml nakoniec? držím palce

Mery
napíšem ti ked budem vidieť tie HM aky je rozdiel a ktore su lepšie, možno aj bonprix doloži

luciaaa1

Barborka

ďakujem krasne, ty si totiž bola môj idol, ked som videla fotky na omlazení ;-) jaaaj a ja som prave ešte s bruchom nič nespravila, musim ho spevniť, aj cele telo, po 6 týždnoch od operacie by som chcela na sebe trošku zamakať, predsa už mam svoj vek a nejake tehu za sebou :-)))

Katka

si zlata :-) mne sa pačia tvoje, napr.ani sestra zatial nie je spokojna, asi tie moje a jej potrebuju nejaky čas na vyformovanie, lebo napr.tvoje su od začiatku super :-)

leluska69

bimbi
kedy si bola na konzultacii?a kedy si mala mat termin OP a kde?asi vela otazok len som zvedava :)tiez by som uz chcela mat po...

Petulielienka

Zajačik
To bola rychlovka ďakujem ;-)
Katka aj tebe a Bimbi tebe gratulujem k termínu ;-) vidíš ešte 2 dni a už aj ty budeš po ;-)

Katka54

MeryNR,

ďakujem, každým dňom sú krajšie. :)
A neboj, podpŕd ešte bude.:)

bimbi,

no super, teším sa s Tebou, však to už je pozajtra. :) Pekne sa nám to tu rozrastá, a je super, ako sa tie termíny celkom fajn poposúvali viacerým babám z fóra..:)