Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Xantipa
Ti poviem, ze som bola v soku..ani neviem ci som sa podakovala :-) uplne som sa roztriasla, mne sa to zda take nerealne, ako by sa to nedialo ani mne..
Prosim vas, baby co ste boli v Novamede, na ktorom poschodi to je? A ked budem po opke v tej ich kosielke, tak v nej budem az do rana? Alebo si treba este zobrat nejak e pyzamo? Dik

Petulielienka

Xantipa
;-))))) ani nehovor! Ju porazí,ale neukážem jej ich aj keby neviem čo,svokor už sranduje že by ich chcel vidieť xixi ani za svet =D
Baby mne hrozne praska v ľavom prsníku,sestrička mi hovorila že to je normálne že tam je ešte asi vzduch,mali ste to niektorá? A asi sa mi robia modriny lebo ma bolia po bokoch ako keby som sa udrela,to sa môže aj teraz robiť? Lebo na preveze som nic nemala,ja som bola jak obarená keď mi ich sestrička vytasila,že som ani nevedela čo povedať iba som dala doktorkovi mobil a hovorím : Odfodte ma! ;-)

bimbi

Baby ja neveriiim, ze sa mi to stalo, som skoro odpadla, ked mi sestricka zavolala, ze vo stvrtok :-)))

Leluska
Ja som bola na 1.konzultacke v juni, na 2.konzult. pred dvoma tyzdnami a mala som povodne ist 5.4.do Pk..ale uz na posl.konzultacke mi kazal doky si porobit predoper.vysetr.mozu byt mesiac stare a cakat ci niekto nevypadne, lebo teraz v zime su virozy, chripky... A este mi lucy dobre poradila, aby som sa obcas pripomenula..a asi to pomohlo :-))) sice budem musiet cestovat z Ba do Bb, ale isla by som aj do kosic keby bolo treba !!

Zuleko

Luciaaa1

Tak ja mám už teraz 390 a zas 700 až nechcem,tak dúfam že tých 210 ml postačí na to aby bolo vidieť rozdiel,tvoje prsia sú pre mňa jednoznačne najkrajšie,ktoré som do teraz videla:-)Tak dúfam,že aj tie moje budú minimálne tak pekné ako tvoje:-)

xantipa163

bimbi
gratulujem k terminu, vsak ja som ti hovorila. :-D
Si asi aj koktala, ked ti to sestricka oznamila....aspon ja som hej, ked mi zavolala, ze sa uvolnil Pezinok. :-)