Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Leluska,

Pravezr dúfaj ze začne!!! Aspon ti skôr dajú prvý voľný termín aby sa ťa " zbavili" Ja dom skoro robila to isté,Chuda sestrička Zuzka...;))))))

leluska69

bimbi
super drzim palec nech vsetko dopadne na vybornu:)
tak tam skusim obcas zavolat dufam ze im to nezacne liezt na nervy:D

drndula

Katka54:

Su Super v tej pidprsenke,vidieť ze Je dobrá,tebe sedela krasne...mne bola malá..žiaľ..ale teraz sa môže Luciaaa vyskierat...super aj jej sadli,jš to nechapem,prečo mne Nie...zajtra si dám zmerať obvod u doktora...

nellyy

bimbi

pozri si moje...ja mám 375g nagor anatomické a mala som menšie pôvodné ako ty :)
poslala som akurát aktuálne foto...

drndula

Petulelienja,

Kukla som ich,mas ich super,Ja mam 400 ky...;-)) isto by sa páčili...neboj...Hihi ale fajn predstava

luciaaa1

Zuleko

to som si musela 3x prečítať :-)))) velmi si ma potešila, ale na tvoje nemam ;-)

Petulielienka

ja ani neverím že ta fotka pred je tvoja :-))))) svetoveee prsia, teeeda, to ti robil červeň? a asi si chodila do solarka, že? maš aj super farbu, ja nechcem, lebo mi povyskakuju znamienka, budem sa natierať samoopalovakmi :-D

drndula

Petuleluenka,

Najlepší spôsob ako naštvat svokru a vziať jej vietor z plachiet a slová,Je ukázať kozy svokrovi...;))))))))))