Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joybryant

dievcata
neviete ci mi moze vybrat stichy aj iny lekar ako pan cerven lebo nechcem u nas na slovensku zostat uz ani minutu a kontrolu mam az v pondelok..
napiste prosim..

Petulielienka

Zajacik
Nejde mi ti odpísat na mail tak to napíšem sem:

Ďakujem ;-)) kerku mi robil kamarát tu v Bratislave,Lapi sa vola a tetuje v Rači,je veľmi dobrý ale s termínmi natom skoro ako Červeň..ja som si povedala že ked budem mat prsia tak potiahneme tu kerku cez celú ruku ako rukav..ale teraz uz ked mám po neviem či do toho ešte pôjdem ;-)

Petulielienka

Drndula,Mery,Luciaa
Ďakujem ;-) hej chodím do solarka pred opkou som trosku viac lebo som nevedela kedy budem môcť ísť po opke..no je to moja fotka pred aj ked ja som sa tam tak "štelovala" aby mi nebolo vidieť tu kerku tak to možno aj to urobilo
Bimbi
Jasne že najdes a neboj na jedlo ani nepomyslis teda ja som uz ani den pred nejak nemohla dostať nic do seba ale zober si so sebou tu vybublinkovanu cocacolu ak by ti bolo po opke zle,mojej spolubyvajúcej dost pomohla aj ked mne nebolo ale dnes ráno mi dobre padla

leluska69

drndula
:)no to napadlo aj mna... ale ked si predstavim kolko ludi tam bolo v cakarni a ked teraz zacneme cakatelky vyvolavat tak sestricka Zuzka to nebudde mat lahke:))) volat tam urcite budem a dufat ze do dovolenky sa to podari a aj ja budem mat co konecne ukazovat:D vy co mate uz po to mate fajne...