Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy231

Baby dr Červen neodpisuje na maily?
Asi pred mesiacom som mu pisala mail s otazkou a nič ešte neodpisal. Jemu sa asi neoplati pisať maily však?

joybryant

arri
a lekar ti ich este pozeral alebo to len vybrali stehy a si isla domov.. a mam nosit pooperacnu alebo ake su vlastne pokyny..

nellyy

joybryant

3 týždne nos pooperačnú podprsenku celý deň aj noc a potom ďalsie 3 týždne len na noc a na deň si kúp klasickú nevystuženú podprsenku s kosticami, ta ti bude tvarovať prsia....
kolko mas ml, veľkosť, lebo ak sú príliš velke dlhsie nos pooperačnu aj cez deň...

arri

joybryant
ja som bola na stehoch po 10 dnoch a potom az po vyse 3 mesiacoch lebo som tiez v zahranici. Kamaratka nebola vobec u operatera bola na kontrole len u obvodneho... pokial nemas neake tazkosti tak to nevadi.

joybryant

arri,nelly
a nevadi ze ich pan doktor uvidi az o mesiac na kontrole..co plati pre mna vseobecne..stoja pekne obe rovnako citlive..prisla by som k cervenovi na kontrolu az o mesiac..poradte uz nemozem tu vydrzat..