Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nellyy

joybryant

po 10 dňoch ju môžeš dávať cez deň dole tak na dve hodky a kludne si ju preprať...inštrukcie od Červeňa

bimbi

Nellyy
Super ich mas:-) ano to je moja predstava. Take primerane k telu, aby spravili sumernu postavu..Len ja nie som az taka stihla :-(

Petulielienka
Dakujem za tip, tu colu, uz som to pocula.
Plati sa priamo na odd.alebo niekde v pokladni? Kolko si mam dat casu, aby som bola 7.45 hore na odd.? Cesta je cca 2 hodky?kedy si ty vyrazala z Ba? Dik

rita149

joybryant

10 dni ju neskladaj racej vobec!!! aby sa ti neco neposunulo.Ja mam 300ml a do stehou 10 dni som vobec nerozopinala.teraz som 3 mesiace po a na noc ju nosim stale, aj ked som doma ju mam,vystuzenu som zacala nosit 32 mesiace po opke tak pravidelne, do vtedy len sem tam,mne bolo na, v tej pooperacnej :-)

rita149

nelly

mne stehy vyberal Mudr.Červeň,neviem o tom ze by to robil niekto iny.

joybryant

ak nemožeš ist k nemu tak ti ich vyberie aj iny doktor, moja znama bola na vybratie stehou v Ba. Mylsim ze to nebude problem.

joybryant

dievcata
mozem si zlozit na chvilu pooperacnu vyprat lebo som ju poriadne zababrala a potom hned nasadit.. alebo sa to nemoze..

arri

joybryant
presne ako napisala nelly 3 tyzdne vo dne v noci a potom staci na noc, ak si nebudes ista tak uz ten mesiac vydrz s pooperacnou ;-) Ja som bola u Cervena, mne vybral stehy popozeral a vecer som uz aj frcala do Nemecka. Kamaratka co tu bola u obvodneho na stehy to iste... on by ti povedal keby sa mu nieco nepozdavalo, samozrejme nie je to odbornik na prsia... pripadne sa dohodni s doktorom(operaterom) ze mu posles aspon foto nech ti povie svoj nazor kym prides osobne.