Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

bimbi

nemusis sa ponahlat, na poradie ides podla toho ako a s kym si, ako narocnu ma operaciu, on si to tak poprehadzuje :) ja som prisla posledna a sla som druha, lebo najskor robil jeden nos, potom mne prsia a nakoniec nos aj modelaciu prs

bimbi

Sisente
Dakujeeem :-) este zajtra urcite sa tu ukazem, a vecer pred!!! iste nebudem vediet spat, tak vas tu budem citat..

sisente

bimbi

jeeej gratulujem k skoremu terminiku ;))))) som zvedava ako budes spokojna a ako to iste ukaze na tebe ;) drzim palce a som zvedava ako to zvlades! tak sa drz a piiiiis.

nellyy

joybryant

kolko si dni po opke ? Lebo ja som bola na štichoch na 6 den a nebol problem vyberat stichy z oci aj z pŕs + kontrola, foto...takže kludne ju daj na chvilku dole a utri to spinave, len nerob nic namahave a potom si ju hneď daj na seba

Petulielienka

Bimbi
My sme vyražali presne o piatej ale to len preto lebo sme išli odviezť ešte psov a jedno auto k mužovi na bazár,nejak 5:45 sme boli na OMV na konci BA,okolo 7:30 sme boli pred Novamedom ale to som musela celú cestu hovoriť mužovi nech spomalí že tam budeme moc skoro..takze sa nemusíš nejak extra ponáhľať a dávať si na čas,autá nebudú o takom Čase skoro žiadne a diaľnica je az do BB takze parada..pojdes hore na ambulanciu,sestrička si zoberie tvoje papiere a dá ti potom papierik na zaplatenie ktorý pojdes zaplatiť do vedľajšej budovy do bufetu =D ale bacha na sálu sa ide v poradí v akom prídete,ja som išla druha lebo jedna kočka už sedela v čakárni ;-)

joybryant

rita149
ahoj..no to by nemal byt problem s tymi stichami ale ja sa len bojim ze ci pan doktor ich nema este radsej obhliadnut a povedat nieco k tomu..ci je to ok ze dojdem k nemu az za mesiac..