Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Xantipa
Naspat berie muza kamarat o muz to odsoferuje.. Nevedeli sme to inak spravit,lebo by nemal kto vziat deti do skoly..
Inak na opku si mam odlakovat aj nechty na nohach?
Baby co ste boli v Novamede,
kedy vas na 2.den prepustili, kedy ma prist moj muz pre mna? Dik

leluska69

xantipa163
tak tato tema je celkom dobre rozobrana na omlazeni a co lekar to nazor :)a vraj to treba brat ako sport:)alebo ako sa citis tak urobis:)neviem ci som ti pomohla ale tam je cela kapitola o tomto a myslim aj vyjadrenia lekarov.

xantipa163

Lucy1990
no pekne, takto svojmu muzovi pri foteni zdvihat...tlak :-D

Ozaj ked uz sme pri tych sexi fotkach a veciach s tym suvisiacich...sex kedy po opke???

zajacik_006

bibi001
som v našej galérií a nie len ja. Je tam ešte MeryNR,dakovna,tenda1,tina33,jankamichal...Je nás tam viac. A kam ideš k nemu na opku?

dakovna

Mery NR,
mam sa celkom dobre. Mam take blbe obdobie v sukromi, preto nalada nieje moc vesela. Snad sa to casom napravi.
Prsia su Ok, pekne sa usadili, odpuchli. Su presne take, ake som chcela. Som spokojna, vyzeraju prirodzene. Fotky poslem. Coskoro budem mat 3 mesiace po opke, sa pofotim a poslem do galerie.
Kde Ti mam poslat mail. adresu, aby si sa mi ozvala? Nevadi, ze kociek od Ocenasa je zatial malo, vsak sa postupne ohlasia a pridaju.
Chcem sa opytat, ci mozem ist do solarka? O mesiac mam ist na svadbu a nechcem tam byt biela ako stena. Co sa jazvami? Mam ich prelepit, alebo staci natriet vysokym faktorom?
Ty sa mas ako? Spokojna s prsiami?

bimbi

Lucy
Fuuuha, tak tak posledna fotka je ine kafe.. Kludne do playboya :-) nenormalne sexi didy! Tvoj muz musi byt hotovy :-)