Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

bimbi

ano odlakovat aj na nohach a prepustaju od 9 do cca 10:30... opytaj sa rano, ze je z dalej ze o kolkej asi mu mas volat nech sa pohne :)

Mery NR

dakovna,
ja sem svoj e-mail nechcem moc uvádzať, preto som chcela aby si dala ty a ja sa ti tam ozvem. ja sa tiež chystám do solárka, jazvy si určite prelepím, bradavky zakryjem odličovacím tampónom (mám ich moc citlivé aby som si viac neuškodila) a prsia si ešte natriem s vysokým faktorom
baby
tá téma na sex by aj mňa zaujímala ako a kedy :-) keďže sa nemôže ležať na boku, na bruchu, natriasať sa, takže zostáva len poloha zdochnutá ryba? :-)))

gabuliacik

juj baby tak vas docitat vzdy za pol dna naspat, to je umenie :-)
idem kuk nove foto
bimbi tebe velka gratulacia k terminu, vela stastia a tes sa.. ja uz odratavam dni :-)

dakovna

zajacik,
aj ty si na fb? Ti napisem mail, sme z rovnakeho mesta, mozeme dat stretko. Kde kupujes podprdy? Ja som si tie, co som naposledy poslala do galerie kupila v Tezenese v Auparku a v Maxe. Ale niektore boli dost drahe. Som ich kupovala zakazdym aj s tangacmi.