Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Luciaaa
Ty si aká zlatá ďakujem :*..ale podľa mna tie fotky veľmi skresľujú prsia,v skutočnosti sú menšie,len na tým fotkách to vyzerá niejak veľko:-))kdeže ja som svoj základ nemala skoro žiadny..možno take Ačka veľmi slabé:-)A určite ich nemám väčšie ako ty neexistuje:-)

luciaaa1

Zuleko

máš ich krasne a velke, podla mna väčšie ako ja, ty si mala si aj svoj zaklad asi dobry, uplne ti o 200ml viac postačia, budeš sexbomba ;-)

zajacik_006

bibi001
ak si chceš pozrieť prácu prsiek rôznych lekárov,musíš poslať fotku svojích prs spolu s nickom na mail: galeria@zoznam.sk a potom sa dozvieš viac.

dakovna
som na FB,napíš mi mail a všetko ostatné dohodneme.

luciaaa1

Drndula

podprsky prišli :-) dakujeeem :-))) uvidim, ktore dve mi ostanu, potom napíšem, nafotila som, a poslala zajacikovi ;-)