Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Luciaa,

myslim ze mne s postavou plavkyne bude dobra ta 4ka, ved ty si utlucka v hrudniku, ja ho mam siroky..som zvedava ako to vyzera...:D

luciaaa1

Dndula a aj ostatne baby

odfotila som v H&M tu ružovu podprsenku nevystuženu bez kostic, mam ju vo fotkach-teda až ked zajačik prida :-) , stoji 9,90eur a mam na sebe ve.40, mne bola väčšia na boku, ja by som si kupila asi 38, ale velmi som sa ponahlala a bola pri pokladni rada, zapina sa vpredu, čo je lepšie ako na bonprixovych, ale tie bonprix su trošku pevnejšie, tato bola priesvitnejšia

Zuleko

Leus

Tie prsia naozaj nie sú také veľké v skutočnosti,skresľuje to dosť na tých fotkách..ja som sa sama čudovala keď som sa odfotila,že ako to veľko vyzerá na foto.