Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

luciaaa1
nebola si nahodou na konzultacii u Cervena v decembri?
Prska mas fakt ukazkove,pekne pri sebe,perfektne k postave,super ;)

lucy009

Zajacik006
neda sa mi ti nenapisat,ked si napisala svoj vek mi skoro sanka spadla ;))))) ved ty mas postavu dvadsiatky..fuuuuha.. to ako co pijes elixir mladiii??? ;)

dakovna

zajacik,
som ti pisala mail.
Mery NR,
ma napadlo, ak zajacik suhlasi, moze ti na mail poslat kontakt na mna a dohodneme fb.

luciaaa1

zajacik_006

ahoj :-) posielala som ti fotky, viem že tu nie si non-stop, ja len či prešli, lebo drndule neprešli na prvy krat až na druhy, tak ak nie, skusim ešte raz, ďakujem :-)

luciaaa1

Drndula

ano, to je 40, zobrala som kvoli tebe najväčšiu na skušanie, ale na bokoch prs mi bola väčšia, ja by som pre seba kupila určite 38 ;-) a neviem prečo neprešlo, pôjdem dnes večer do HM, ak chceš kupim ti ju

bimbi

Sisente
Dik za info :)
Gabuliacik
Aj tebe dakujem, ze mi to prajes, ved aj ty to mas za par a ked sa ti postasti, mozno sa uvolni aj skor, ak sa vies prisposobit .. Skus sa na to spytat