Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

zajacik_006

ďakujem krasne za opravu aj za trpezlivosť :-) a pridavam sa k dievčatam, perfektne telo ;-) čo to znamena zdrava strava? niečo špecialne? či len neješ mastne a tak?..

margareta123

Zuleko

dakujem krasne za radu :) a moze byt aj ten priedusny leukoplast, ktory davaju v chirmede, ten na strihanie myslim..? alebo musi byt ten klasicky, hrubsi? a mimochodom, ty si po akej dobe od opky mala prsia uz celkom odpuchnute a vo finalnej podobe? aj ti casom vystupili? pretoze na tych poslednych fotkach sa mi zdaju, ze ich mas riadne velke, este vacsie ako tesne po opke :)

Zuleko

margareta

Jazvy si stačí prelepiť normálne leukoplastom a prsia natrieť krémom do solárka, v žiadnom prípade si všakk nekrémuj nazvy,len ich prelep:-)

margareta123

baby

myslim, ze sa tu nedavno rozoberalo solarko, ale chcem sa uistit, staci si jazvu prelepit len tym jednym leukpolastom na jazvy? netreba radsej este aj niecim inym?

sisente

baby

aj ja mam z HM tu krisklosku co ma luciaaa, tiez 40ku a je mi fajn, poslem foto, aj v tych z bon prixu- sme riadne maniacky. mam foto aj teraz, ale skarede farby lebo zle svetlo je uz teraz :(

gabuliacik

Bimbi ja musim ist na objednany termin kvoli zakaznickam. Ale nevadi,nejak vydrzim.
Inak ja som si objednala na opku dve velkosti zo siklienky,keby som nahodou chcela z tych 515ml cuvnut. Su tam ozaj velmi ustretove tie damy

zajacik_006

lucy009
jej,ďakujem.Nie,nepijem elixir mladosti,len sa snažím uprednostniť zdravý životný štýl,až na to moje fajčenie:-)))