Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

luciaaa1

tebe zavidim ze ich mas tak blizko seba, ja zhanam push upky, mi doktorko odporucil, nech idu blizsie, ale zial nemam stastie, vacsinou su po B,C kosik, alebo potom obycajne cierne, alebo biele. mam jedinu tu ciernu co mam aj v albume medzi poslednymi, ale to je tiez len tak mierne vystuzene, nie su uplne pri sebe. Mne sa paci ta ciarka v strede medzi prsiami :) ale ked mam, teda mala som svoje male take do boku, tak asi tazko budu tieto same od seba tak, ale mozno im dopomozem tou podprdou.

Zuleko

Margareta
Oni skôr zmenili tvar a tým pádom sa aj trochu aj zväčšili,to sa každému začne po čase máliť:-)))Nie si jediná,ja som hneď po OP na druhý deň povedala doktorovy že sa vidíme o rok:-)))Ale ty ich máš veľmi pekné a vyzerajú aj veľko na tých prvých fotkách,čo sú z blízka odfotené:-)

sisente

luciaaa1

dakujem, ano cvicim ale na vsetko okrem brucha, to je dar, to som zdedila, len ked kukam po rodicoch neviem po kom :D. naozaj cvicim na vsekto okrem brucha

margareta123

rita, zuleko

dakujem za rady, mne tiez vraveli v chirmede, ze rok sa maju lepit, aby neostali tmave... a zuleko, tak to zavidim, ze sa este zvascsili, mne sa uz teraz mali, tak snad budem mat aj ja take stastie... :D

sisente

luciaaa

takto ti poviem :))) ze ked mam bonprixku na sebe citim sa istejsia, ta HM je tenucka aj usita asi len tak rychlou nitou :) ale zase viac sexi je ruzova, no kvalitou su lepsie BPcka urcite

Zuleko

Baby ja všetky fotky čo pozerám v galérke,vy ste hotové modelky!!Klobúk dole pred vašimi postavami,niektoré ich máte fakt vymakané,ale za tým sú asi hodiny driny v posilke:-)

Zuleko

Rita

Dávaj si pozor na tie jazvy,mala by si si ich prelepovať kámoška tak chodila do solárka,neprelepovala si a potom jej tam ostalo nepekné sfarbenie..:/

Zuleko

Margareta
Ja som začala chodiť do solárka asi také 4 týždne po Op,normálne na 10 minút, a jazvy som si presne prelepovala len tými bielymi leukoplastmi,čo dávajú v chirmede,a k tým mojím prsiam nepamätám kedy mi presne odpuchli úplne len ja som ani žiaden veľký opuch nemala,tvarovo sa mi dosť zmenili a v podstate sa menili počas celého jedného roka a až terat sú vo finálnej podobe,zdá sa aj mne že sa mi od op zväčšili,ale vravím tie posledné fotky,skresľujú dosť:-)))

rita149

margareta123

ja chodim do solarka 1.5 mesiaca od opky, natieram sa kremom do solarka a na jazvy uz nedavam nic ani leukoplast, nechcelo sa mi s tym zabavat, tak mam ruky dole vedla tela a je to ok.

luciaaa1

sisente

maš dokonalu postavu a to brucho, odpadla som :-) cvičíš asi, že? a farby podprsiek si pekne vystihla