Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

baby
dnes som bola v HM a skúšala tie ružové podprdy, NR ich ešte majú dosť. sedeli mi 40ky, z 38 mi trčali bradavky, ale nekúpila som ich. sú krásne! a hlavne zo zadu, ale nejako mi nesedeli, tie ramienka sú zpredu tak blízko seba a na mne to bolo také čudné. radšej si asi kúpim na začiatok podprdu, ktorá bude pevne držať prsia, lebo táto je skôr tak do počtu na okrasu. ale je krásna.
majú tam aj takú leopardiu /trošku vstuženú/, prekrásnu. ale z Bka mi trčia bradavky a Cka mi košíky odstávajú. neviem či len kvôli tomu, že ich mám ešte tvrdé, alebo mi nesedí ten strih. som do nich zaľúbená. musím asi počkať kým mi prsia trošku zmäknú, lebo takto ešte neviem odhadnúť veľkosť keď sú ako plecháče

bimbi

Ano baby, penzion Bella, videla som ho na navigacii, ze je to hned pri nemocnici.. Tak hned som si objednala izbu :-), ten recepcny, taky zlaty ujo mi hovoril, ze velmi casto tu maju hosti co idu do Novamedu, alebo ich pribuznych

bianca003

sisente
ahoj ona asi myslí penzion Bella je tam aj nábytok mikušincová :-) tuším že je to sládkovičova ul

bimbi

Sisente
Teraz som pochopila o com to baby hovoria.. Ta postava a tie kocky na bruchu aaaaa...nechapem a zavidiiim.. A s prsami bud max spokojna, mas ich fakt nenormalne a to ti uprimne hovorim, nechcem ti ze lichotit len tak...

sisente

bimbi

mozno ti ani nebude lepit, ja som tiez mala kadeake stavy pred, ale noc pred op som spala normalne :) a v ktorom penzione, ako sa vola? som z BB, ale ani neviem kde je tam tak blizko daco... dobre si to spravila ze si sla vecer, ja tiez mam nizky tlak a ked sa nenajem je mi az zle, na odpadnutie...

bimbi

Sisente
:-))) no ako si uhadla?
Prave som dorazila do BB, nakoniec som sa rozmyslela, nebudem riskovat, ze rano soferovat nalacno, hladna a hlavne smadna, ja mam hrozne nizky tlak a bez kavy soferovat od 5h .. Brrrr
Tak som sa ubytovala v penzione, co je 3 min pesi od Novamedu :) este tu budem mat do piatku aj strazene auto:-) fasa nieee ???
Iidem sa dat do poriadku, vlasy umyt, chcela som si dat dlhu vanu, ale tu nie je :-D iba kut, no co uz ..a ked to urobim tak si pojdem okusovat tie nechtiky a budem vas citat...este mi nelepi ale urcite mi bude...

Zuleko

Rita
Tak tak,radšej prelepuj zaberie ti to len minútku a máš istotu,že sa s nimi nič nestane,ja som rok po Op a aj tak si ešte prelepujem:-)

rita149

zuelko

viem aj sestricka mi povedala ked som sa pytala ci mozem do solarka aby som preepovala lebo ze s mi sfarbia do ziarenia ba hnedo a s tym uz noc nespravim, teraz si mi to pripomenula, takl znovu zacnem,lepit, ja nechodim castko raz za tyzden na 12 minut, ale aj tak musim prelepovat

sisente

bimbi

a ty si kde, ci uz nechtiky obhryzas? :D drzim riaaadne palce, a tesim sa s tebou a hned sa ozvi ako bolest zvladas a ako bolo!

margareta123

zuleko

dakujem, potesila si ma :) ale tie prve fotky su tesnejsie po opke, icze bolieste opuchnutejsie tie prsia... ja si tiez myslim, ze toto asi nebude moja posledna opka :)) ale tak uvidim, co s prsiami spravi tehotenstvo a podla toho sa rozhodnem...