Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

Petulielienka

nežblnkoce ti tam? mne žblnkotalo :-)) a dnes písala sestra že aj jej :-))) tiež som sa bala či je to ok, ale už prestalo

Sisente, Mery NR

ja mam tu leopardiu aj čistočiernu 75D, kupila som ju v eurovei, mne sedí krasne, prva ktora sadla, dovtedy mi všetky odstavali, aj som sa bala že nezoženiem na nove prsia podprsenku

Zuleko

Petulielienka

ja som mala to isté ako keby mi tam niečo žblnkalo a prelieval sa mi implantát,to zmizne neboj sa:-)

Petulielienka

Devilevil
2.deň ;-) jj povedala mi aj sestrička že to je vzduch len som myslela že sa to vstrebe hneď a mne to už praská aj keď sa dvíham a hovorím aj keď urobím nejaký pohyb s rukou,je to dost neprijemne

sisente

devilevil

asi ako kto, u cervena po stichoch uz nenosis

bianca

ahaaa uz viem :)

bimbi

tak sa pekne vyspi, poprevaluj sa hlavne dosyta a rano myslim, akurat si v tom case vlasy farbit budem :)

Mery NR

o tej tigrej ani nevrav, mne chute rita149 narobila, ma ju v albume neviem ci si videla, dnes bol frajer v BA a ani tam nemaju vacsie, len 70C su najvacise, tak som smutna, lebo su krasne! fakt!!! Rita= ty pokusacka :DDD mi len chrobaky davas, ja uz teba nebudem kukat v galerke a fb sa budem tvarit ze ta nevidim :D

devilevil

petulienka

a ako dlho si po opke? ak kratko tak to moze byt vzduch, ten sa vstrebe..teda aspon mne tak bolo povedane

Petulielienka

Bimbi
Držím palce na zajtra ;-)) ozvi sa keď budeš mať po

Baby
Už som sa to včera pýtala ale nikto mi neodpovedal,hrozne mi praská v jedno prsníku pri pohybe s rukou,mali ste to niektorá? Ja som už z toho na nervy,bojím sa či sa mi niečo neposúva :-((

devilevil

ahojte kocky,

dokedy sa nosi ten stahovaci pas nad prsiami? mozem si to dat po stehoch dole alebo sa to nosi 3 tyzdne ako ta podprsenka? Lebo mna uz to neskutocne tlaci :(

bimbi

Bianca
Dakujem :-) prave som ti isla napisat, ze aj tvoje prska som ukazovala dokimu na konzultacke, ze takeee .. Ty si od Cervena? Ake mas impl.?