Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

sisente

pozrela som na ritu, mam inu, ale vzor aj material rovnaky, zajtra aj tak odfotim ;-) ja som mala predtým 300ml, musel mi dať väčšie, teraz som spokojna, na začiatku vyzerali obrovske, už su primerane :-))) fotku pred teda nemam, len predchadzajucich silikonov :-D

sisente

luciaaa1

ano viem, jednu som mala taku velkost, ale som ju vratila aj lebo mi bol uz obvod velky dost, ale tuto v HM mali len 70C a normalne nevystuzene mam 75D, tak to by bolo male, ja mam tiez 72 pod, ale ked sa nadychnem 70 obvod ma tlaci, 80 volny, 75 sedi ako ma :).

sisente

luciaaa1

tak to bude ina, ja myslim tu co ma rita149 v albume ku koncu s takou ciernou krajkou, je ale riadne vystuzena. inu nechcem :) tak to mas na 500ky aj dost malo 89, ale vyzeraju velke, to je hlavne ;) teda ak nepatris k tym, co ich chcu mensie, ale myslim ze ked si si supla 500 tak asi nie :) skoda ze nemas foto pred

luciaaa1

sisente

leopardiu som nefotila, zajtra rano odfotim, neviem, či myslíme tu istu, ona ma odopínatelne ramienka, ak by mali kupim, 75D? leopardie v tejto velkosti mali asi 3 ked som si vyberala a čiernu som našla len jednu, kuila som si aj taku leopardiu nočnu košielku

sisente

luciaaa1

a casto tam chodis? vidis tam som ho neposlala, ale uz dost ze v dvoch centrach to zhanal :)... ak by si mala cestu tak sa obzri po tej velkosti co mas ty a kup mi prosiiim ta pekne a fotku posli ak nemas v albume v nej, idem hned pozriet ci nemas uz nahodou :)

Petulielienka

No pravdupovediac v pravom mi žblnkoce(také jemnúčke vibrovanie ako keby) a v ľavom mi vyslovene praskne :(