Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

dakovna,
ďakujem pekne za odpoveď. ja som sa na tieto veci zabudla opýtať. takže aj ty si mala také tvrdé a vypuklé tie jazvy na začiatku? alebo sa to iba mne tak zle zahojilo?

dakovna

Mery NR,
ked mas uz chrasty prec a jazvy zahojene, uz repik nemusis davat. Aspon mne tak Dr. Ocenas povedal. Lioton mi kazal si natierat cca do 2 mesiacov od opky. Ja si s nim natieram uz len jazvy. Mam ich stale take viditelne ruzovkaste ale su hladucke a uz nie vypukle. Uz som si chcela kupit na ne aj tie silikonove naplaste, no uz som bola v niekolkych lekarnach a nemali ich.

Mery NR

baby od Očenáša, poraďte
do kedy si mám dávať tie repíkové obklady na jazvy? chrasty mi už dávno odpadli aj jazvy sú zahojené, len sú dosť špatné, také tvrdé a vypuklé :-( čo si na to dávať okrem Liotonu? od olejčekov sa ževraj rozchádzajú jazvy. či nie?

Mery NR

sisente
a fakt. to som si ani nevšimla, ja že je to stále tá istá. ale tú čo som si dnes skúšala bola celá taká leopardia, túto s čipkou som v NR nevidela

sisente

Mery NR

ano ma aj z VS tu prvu kde ma aj to tielko na nej, ale ta s tou cipkou na boku je z HM, viem, ved to s nou riesim uz tyzden :), ale su podobne na vyzor na foto

lucy009

luciaaa1
tak to si potom nebola ty, bola tam taka baba podobna tebe postavou aj vlasmi a menila z 300 na 500ml :) prehodili sme spolu par sloviciek, tak som myslela ze mozno si to ty.. :)

bimbi

Baby
Ste fakt zlate, dakujem vam vsetkym za podporu, velmi dobre mi to padne.. Som tu tak sama , ziadne dieta pri zadku :)) ani frflavy chlap :)))..zajtra ako budem moct, sa ozvem , co a ako..