Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xantipa163

dakovna
mna taky jeden velky kus platku stal okolo 50 eur.
Z toho sa potom strihaju paltky podla potreby a si to lepis, kazdy den by sa to malo dat dole, umyt jazvy, umyt platky, znova nalepit a tusim toto prelepovanie tymi istymi platkami mozes cca 10dni)pokial si dobre pamatam) a potom si odstrihnes zas nove, tie by zas mali vydrzat taku dobu. Je to dost babracka, su kohezivne, t.j. take lepkave, gelove, treba si ich prelepovat nejakym obycajnym leukoplastom, lebo su lepive z oboch stran a by sa ti lepili na podprdu.
Pouzivala som ich cca 2 mesiace a z toho velkeho platku, mi zostala este polovica.

xantipa163

dakovna

v BA, v lekarni v Auparku.
Su dost drahe, ale malo to efekt.
Distribuuje ich Siklienka, skade si objednavame implose, takze sa to da objednat aj cez net a poslu ti ich postou.

www.jazvy.sk

Ja mam tieto: Epiderm

dakovna

Mery NR,
si este malo po opke. Je normalne, ze jazvy mas take. Ja som to tiez tak mala a uz sa to upravuje. Chce to cas.
xantipa, kde si kupila tie silikonove platky a kolko stali? Ja to nemozem zohnat :(

xantipa163

MeryNR
ja si tiez nemyslim, ze to mas keloidne, moja znama si dala vybrat malicke znamienko(nic predtym jej este nerezali) a ostala jej po tom velka vypukla jazva. Lekar jej povedal, ze s tym nic moc nenarobi a ze kazda dalsia jazva, sa jej bude takto nepekne hojit, lebo ma na to nabeh.
Ja tiez tie jazvy nemam nejake ukazkove, jedna je lepsia a ta druha horsia, ja to mam o tom horsie, ze mne musel tie, po predoslych operaciach, vyrezat a urobit nove a je to trochu vidno.
Mam doma aj tie silikonove platky, jazvy po vybrati implosov mi pekne vyhladili, tiez boli trochu vypukle. Ale to skonzultujem s doktorom az na kontrole.

Mery NR

zuleko,
vygooglovala som si obrázky na keloidné jazvy a tie sú inakšie. sú celé také ružovkasté ale moje už pekne blednú len sú opuchnuté, tak hádam nebudem mať to. zatiaľ sa upokojujem tým, že som len 3 týždne od opky, takže zázraky čakať nemôžem. a mám aspoň 6 jaziev po vybratí materských znamienok a 2 krát som bola rezaná cisárskom rezom a všetky jazvy mám pekné. tak hádam nemám nábeh na tie keloidné. uvidím, čas ukáže. tebe sa všetky jazvy zle hoja, alebo len táto?

Zuleko

Mery NR

Nechcem ťa strašiť,ale možno máš keloidné jazvy,aspoň myslím,že sa tomu tak hovorí,mám to aj ja od začiatku som mala tie jazvy take vypuklé a ako keby hrboľaté,súvisi to so zlou hojivosťou kože,čo ja aj mám..na začiatku tie jazvy boli aj dosť ružové teraz to vybledlo ale stále keď si prejdem po jazve cítim ako keby kopce..

drndula

Zajacik,

Dakujem sa mail;)))) kocena si..

Sisente,Mery,Rita,

Dnes idem kuk do prievidze tie nestastnice Podprdy,tak dtzte palce...potom Uz teda Neviem ked Nebudu,Jo do Blavy daleko..;))