Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bimbi

Baby
Tak ja sa vam hlasim z druheho brehu !!!!
Mam to uspesne za sebou, narkoza v pohode, o pol jedenastej som sa zobudila na posteli, isla som prva, bolesti su, teraz sa to uz da celkom vydrzat.. Ale co som zazivala poobede, to nikomu neprajem:
Doki ma prisiel pozriet, lebo mi krvacala rana pod lavym prsom, vytlacal mi krv, to este v pohode, ale potom.. Ze musime dat bandaz, aby nevznikol velky opuch.. Obviazal ma obvazom a to som videla hviezdy.. Nasledujuce 2 hodiny boli fakt peklo, tak strasne to bolelo, ze som myslela, ze nevydrzim, dali mi aj infuzku od bolesti, nula bodov a oni ze do rana s tou bandazou, tak skoro som sa rozplakala, nech zavolaju dr... Ale este operoval, potom bol v ambul., konecne po 2 hodkach konecne prisiel a dsl mi to dole, to bola ulava!!! Takze tak..zajtra sa pri prevaze odfotim.. Inac na izbe ani telka,ani radio, nuda...

santi

Ahojte baby,máte niektorá skúsenosti s doktorom I. Kováčom z Avelanu v NR. Bola som na konzultácii a za mesiac mi môže spraviť augmentáciu.

santi

Ahojte baby,máte niektorá skúsenosti s doktorom I. Kováčom z Avelanu v NR. Bola som na konzultácii a za mesiac mi môže spraviť augmentáciu.

santi

dakovna

xantipa163,
dakujem, pozriem to :)
jankamichal, sisente, drndula,
poziadala som vas na fb o priatelstvo:) Som sa tam nasla so zajacikom a Mery NR.

rita149

luciaaa1

pekne su tie podprsky bez ramienok, musim ist aj ja vyskusat, na tele su krajse ked som ich videla v Hm tak boli take nijake ale na tebe su super, pojdem aj ja skusit :-) a prska paradne samozrejme!!!

barbora10

luciaaa1

ty ,mozes mat na sebe aj mojej starkej podprsenku a aj v nej budu tvoje prsia perfektne!proste parada:)

Zuleko

Mery NR

Ja mám zrejme zlú hojivosť kože,mne sa tie jazvy nechceli hojiť a stehy mi vyberali dokonca až po mesiaci,tak to môže byť tým spôsobené,tie moje jazvy sú vyblednuté nie ružovkasté ale keď si prejdem po nich prstami tak mám proste pocit takých hrbolčekov,a iné jazvy na tele nemám tak ti neviem povedať ako by sa hojili.A zas je pravda,že ja som si jazvy ničím neošetrovala,čiže aj to moholo tomu dopomôcť,ale ty si veľmi krátko po Op takže sa nestrachuj:-)