Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

luciaaa1

Lucy009

potom mi tu beha asi po svete dvojníčka :-))) sranda, ešte aj rovnaky rozmer mala..ja som bola v septembri a na operacii vo februari a všetko sprevádzané našou najmenšou hlasnou trúbou, všade ho bolo počuť ;-)

luciaaa1

barbora10, Rita 149

babulky, velmi pekne ďakujem za pochvalu :-) potešilo ;-) ja mam rada trička, volam ich pasiky :-)) ,vyzeraju ako obdlžnik, nemaju ramienka ani nič, tak tieto podprsky budu do nich super :-)

Bimbi

gratulujem :-) aj mne lavy velmi krvacal, mne našťastie nevytlačal, ale dali ma do druhej narkozy a asi nejak odsali krv, alebo čo, potom už bolo našťastie dobre, ale velmi neprijemny pocit, tiež ma bolelo ked mi krvacal, maš asi podobny problem..

bimbi

Jaaaj, no skoda, s tou telkou by lepsie cas ubiehal, ani spat sa mi neda, moja spoluleziaca na izbe, v kuse spi, 2x bola here chvilu, inac spi, moc si nepokecame :-((( no vsak dufam, ze mi vecer daju nieco na spanie..

Petulielienka

Bimbi
Vitaj ;-) no si si pekne vytrpela ale neboj bude už len lepšie ;-) vypytaj si tabletku na spanie a ak Ťa aj neprevezú na inú izbu,ani nevieš ako prejde noc a zajtra ráno Ťa pustia..teš sa ešte predvčerom si stresovala že nevieš kedy pojdeš a teraz už máš po a si ceckaňa..počkaj keď Ťa zajtra rozopne,hneď Ťa bolesť prejde ;-)

bianca003

bimbi
aj ja som bola operovana vo štvrtok a zajtra je piatok a pán dr už neoperuje piatky lebo on chodí do pezinka tak asi ta už nechaju na tej izbe kde si teras ...no veru nuda aj ja som sa nudila ale neboj 1 noc vydržíš ...lebo zajtra nebudu potrebovat pooperačnu izbu pre nikoho ,,takže asi tak :-))

bianca003

bimbi
tak gratulujem , no si si vytrpela teda, ale neboj po 4 dnoch sama pocítiš vyraznú ulavu tak už len vydržaťa zvládnut prvu noc ako ceckana :-)
ps : včera som ti už nestihla odpísat ja mám gulate VP 390 nagor.

drndula

Bimbi,

Vitaj,vydrz,ešte dnes a máš to najhoršíe za sebou...
Ba izbu ťa prevezú neskôr,aj nás až večer,a Boli dve izby na každej bol televízor...pokiaľ si bola u Červena...