Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

santi

Zuleko, arri

no baby teraz ste ma zneistili už úplne, veď to že dám kopu peňazí zato a keď nebudem spokojná asi ma porazí.

santi

Zuleko,

Ahoj, no ja nemám skoro ani poriadne A-čka, ale tak som si povedala, že veď teda asi on vie, ja som sa rozhodla ozaj rýchlo a teraz keď to tu čítam ozaj neviem. Ja mám zaplatený už termín a na rýchlo ma už nikto nezoberie na konzultáciu, neviem tak ma to teraz zneistilo.

arri

santi
ja mam tiez 170cm a 55kg, doktor mi navrhol 400 alebo viac, ale ja som vzala tie 400 teraz mam prsia stvorky... akurat k postave ;-) premysli si to, ked uz podstupujes taku operaciu aby si bola potom aj spokojna

Zuleko

santi

Celkom nechápem,že ti vyrátal pri výške 173 a 54 kg len 255-295 ja som podobná tebe mierami mám 170 a 52 kg a mám 390,a je to úplne k postave žiadne obrovské prsia..aký máš základ?pochopím že by i navrhol takú veľkosť v prípade že máš napr.svoje veľké B,ale keď nemáš žiadny základ je to veľmi málo tých 255-295..dobre si to premyslí,aby si neminula peniaze zbytočne..

santi

Mery NR,

čítala som o ňom dačo, tiež som rozmýšlala nad Červeňom aj veď to, že tiež to chcem mať už do leta a čakať sa mi nechce. A to máš anatomické? Ja mám mať také, ale keď to tu čítam fakt už tomu nerozumiem, on povedal, že mi vyrátal takú veľkosť nato aby boli prirodzené. A ja mám 173 cm a 54 kg. Mám mu povedať keď pôjdem už na operáciu, že trvám na tých väčších? Bo šak oni budú mať asi nachystané tieto dva typy, keď povedal, že uvidí pri zákroku. Ale čo ak budú ozaj neprirodzené? už fakt neviem

santi

Mery NR,

čítala som o ňom dačo, tiež som rozmýšlala nad Červeňom aj veď to, že tiež to chcem mať už do leta a čakať sa mi nechce. A to máš anatomické? Ja mám mať také, ale keď to tu čítam fakt už tomu nerozumiem, on povedal, že mi vyrátal takú veľkosť nato aby boli prirodzené. A ja mám 173 cm a 54 kg. Mám mu povedať keď pôjdem už na operáciu, že trvám na tých väčších? Bo šak oni budú mať asi nachystané tieto dva typy, keď povedal, že uvidí pri zákroku. Ale čo ak budú ozaj neprirodzené? už fakt neviem

Mery NR

santi,
ja som chcela hneď Očenáša, u iného som na konzultácií ani nebola. Mala som ísť k Červeňovi, ale tam sa mi nechcelo čakať, chcela som mať prsia do leta. Ja som Kováčovú prácu nevidela, tak ti neviem poradiť aké prsia robí. Ty si sa ako ňom dozvedela? A veľkosť si určite vyber tú väčšiu!! Ja som tiež krpatá, mám 158 cm a 47 kg a mám 320 ml a nie sú také veľké, akurát k postave

drndula

LUCIAA

Hej,táto je dnešná....ostatné čo som chcela ani náznak výskytu...ano toto he 40ka,mne bola 38mala,ten istý problém ako u BP..;)

santi

Mery NR

A bola si aj u iného na konzultácii? Bo ja som bola len u neho a rozhodla som sa tak na rýchlo, ozaj pôsobil na mňa dobrým dojmom ukázal mi aj nejaké jeho práce, už som aj zaplatila za potvrdenie termínu operácie. No nie som si istá tou veľkosťou. Povedal, že mi dá buď 295 ml alebo 255 ale, že skôr tie menšie k mojej postave, no neviem či to potom nebude málo keď teraz tam skoro nič nemám.

Mery NR

santi,
ja som bola pred 3 týždňami v Avelane ale u Očenáša. Mudr.Kováč ma prepúšťal na druhý deň po opke, bol veľmi zlatý, všetko mi ochotne vysvetlil, poradil. Na prvej kontrole po týždni som bola tiež u neho, bol svetový. Neviem ako vyzerá jeho práca ale ako človek je veľmi sympatický, milý, ochotný. Mala som z neho veľmi dobrý pocit