Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

santi
a koľko cm máš pod prsiami? Ale ako ti dievčatá radia,určite mu ešte zavolaj,prípadne absolvuj jednu konzultáciu a trvaj na väčších.

bimbi

Santi
Ja mam 169, 56kg a dnes som bola na opke, mam 370 anatomy, a budu trojky, urcite nechod pod 300 podla mna aj 320 kludne, to nebudu velke.. B-C

santi

Zuleko,

No veď keď to tu čítam, tak ja nechápem prečo mi nenavrhol viac. Bo keď som vypĺňala tie papiere, tak sa ma pýtal, že akú veľkosť, tak som povedala, že tú trojku. Bo najväčšia tam bola štvorka, ale to že sa robí po viac násobných zväčšeniach, tak povedal, že medzi 2-3, ale prikloní sa k trojke. No a takto to vyrátal.

Zuleko

Santi

Arri má pravdu,najlepšie bude ak sa dostaneš do galérky,tam je kopu prác rôzne veľkosti a od rôznych doktorov,môžeš sa inšpirovať a uvidíš ako aká veľkosť vyzerá:-)

arri

santi
zalezi aj na tom aku mas postavu na kazdej ukaze tych 400ml inak... ak prelistujes par stranok dozadu zistis ako sa dostat do galerie a trocha sa inspirovat ;-)

Zuleko

Santi

Určite si tú veľkosť zmeň,keď nemáš ako vravíš ani poriadne A tie 255-295 ti urobila max plné B,poriadne pouvažuj zavolaj mu a dohodni sa s ním na väčšej veľkosti pod 350 by som určite nešla..škoda vyhodených peňazí a prežitej bolesti..nerozumiem prečo tak málo ti navrhol a ešte k tomu keď vravíš že maš slabý základ,takým babám čo nemajú žiadne prsia sa dáva okolo 400