Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Santi

nemusíš si meniť doktora,veď nikde nie je napísané že ti urobí škaredé prisia,za to že ti chce dať menšiu veĽkosť ..len si proste to zmeň aspoň na tých 320-350..

santi

Mery NR,

myslíš, že mu mám zavolať? Ale keď vravel, že už pri 295 to bude možno neprirodzené. Ja naozaj už neviem, asi som sa unáhlila

Zuleko

Babymica
Skoro všetci vkladajú na prvý krát viac ako 300,ja ani nepoznám žiadnú babu korá by si vkladala 255..všetko cez 300..

santi

BABYmica09,

Ako myslíš tým, že väčšie nevkladal? Ako čo mi ukazoval robotu tak to vyzeralo dobre. No ja mám už zaplatenú rezerváciu termínu a to som dala 300 €, tak teraz fakt neviem.

Mery NR

santi,
podľa mňa on má na to aby ti spravil pekné prsia nemusíš ho meniť ale trvaj na väčšej veľkosti. zavolaj na kliniku a dohodni si s ním ešte jednu konzultačku a vysvetli mu, že si nad tým rozmýšlala a chcela by si určite väčšie aspoň tých 300-320, kludne si daj aj do 400, nemusíš sa báť nebudú určite veľké! pošli foto a pozri si nás v galerke, pod 300 ml tam veľa báb ani nie je.
baby keď ste na omlazení vidíte, že v čechách bežne dávajú také malé veľkosti, to len u nás nie

bimbi

Santi
Netusim, ja by som na tvojom mieste isla este na konz.k Ocenasovi, robi krasne a aj keby si k nemu nesla na opku, tak na konzultacku chod..

BABYmica09

Santi. Vies preco ti taku velkost nenavrhol? Neviem ku akemu doktorovi ides,ale len malo doktorov sa neboji vlozit viac ako 300-ky na prvy krat

Zuleko

Santi

ty si presne mojich rozmerov skoro ja som mala pod prsiami 72 cm takže určite ti radím, ak nechceš ľutovať zavolaj mu a povedz mu že chceš väčšie,a nerozumiem ako ti môže povedať že budeš mať 3 prsia s tými 255-295 keď maš slabý základ to len veľmi tažko by si mohla mať 3..určite sa s ním porozprávaj je tu kopec báb,ktoré su úplne chudulinké a majú fakt 350-400 ml a aj viac.

santi

arri,

13.3 už idem nato, no už teraz neviem bo ja som bola za ním dnes už na druhej konzultácii a povedal, že to bude prirodzené k môjmu telu, ale baby už ste ma zneistili