Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

santi,
skús mu zajtra zavolať, keď si bola u neho už 2.krát na konzultačke si ťa určite bude pamätať a skús sa ho opýtať či by sa predsa len nedalo aspoň tých 320ml. jasne mu vysvetli, že ty pod 300 v žiadnom prípade nechceš. a keď nepovolí, alebo sa bude báť ti dať väčšie dohodni sa s ním aspoň na tých 290 teda, ale nižšie určite nechoď. nemáš kamošky, ktoré majú spravené? že by si si tie ml omrkla naživo na nich? uvidíš, že tej veľkosti sa netreba báť. a keď hovoríš, že budú anatomické, tak nebudú určite pôsobiť tak umelo. keď chceš môžme sa stretnúť ja som z NR

BABYmica09

Bimbi : tak ty sa mas ze to uz mas za sebou, mna to caka o tri tyzdne. Uz si aj videla prsicka ci este nie? Dost sima nastrasila s tou bolestou, tak sa bojim :( tebe robil rez pod prsom vsak?

luciaaa1

santi

aspon tie 295ml si daj, zase si pisala že si chcela prirodzene k postave, to budu, ja mam rovnake miery cca a prve som mala 300ml a bola som velmi spokojna, boli to C-čka, potom som aj lutovala že škoda že nie su väčšie ale boli pekne a po tehu a odkojeni som si dala vymeniť za väčšie

Zuleko

Mery NR
Áno máš pravdu,že veľa záleží od stavby tela,ale proste baba ktorá má nulový základ s 290 trojky prsia asi veľmi mať nebude..samozrejme je iná vek keď má svoje pekné B a dá si hoc aj 220:-))) Ja odporúčam jednoznačne ísť do väčších

santi

Mery NR,

no veď to on vravel, že oni sa mi možno budú zdať malé po operácie, ale keď odpuchnú a usadia sa tak to bude dobré. Tak neviem poviem mu, že tých 295 asi... fakt neviem teraz už

Mery NR

do kelu tá baba čo ju spomínam, že má pod 300 bola aj v galerke, ale už neviem jej meno :-( bolo to už pred 2 rokmi

BABYmica09

Santi. Chod do vacsich a neboj sa toho , vsetky kamaratky moje co si davali okolo 300 sli na reoperaciu lebo sa im zdali male

Mery NR

zuleko santi
viem o jednej babe z NR má tiež pod 300 tuším 290ml, prsia jej robil Zamboj, tiež mladý začiatočník a má 3ky :-) takže tie mililitre vždy nie sú smerodajné, koľkátky budú tie prsia. aj tu niektoré baby ktoré majú 320ml nosia aj 2Ky aj 3ky aj 4ky podprdy. záleží veľa aj od stavby tela.
ale pod 300 ml určite neísť, to je jasnačka

BABYmica09

Je to rizikovejsie podla mna tie vacsie... Aj sestricka u cervena mi to vravela ze vela doktorov sa boji vkladat vacsie implantaty na prvy krat...Ale aj ja idem do 400 ml :))